Kläder för söner på Telegraph Santa Fund önskelista

Kläder för söner på Telegraph Santa Fund önskelista

Ett jobb är något högt på listan över julkompisar för Anna, en Nashua bosatt och ensamstående mor som är bosatt i Dominica, en bergig karibisk ö. Hon har tre söner.

Dominica är hennes hemland, men det är en ö där en överflöd av tropisk skönhet släpper ut en grym tillgång på arbetstillfällen.

Destinationen plats för välbärgade semesterfirare har överdådiga bekvämligheter i samband med sport, rekreation och god mat. Arbetslösheten på Dominica är 40 procent för dem som anses vara fattiga.

Anna åtta år i New Hampshire har gjort mycket för att förbättra hennes omständigheter. Hennes tid har härlett henne en känsla av släktskap till hennes nya New Englanders. Hon har gjort vänner och respekteras Gå Ner ett Kilo I Veckan av sina kamrater. Anna-pojkar är bra studenter och aktiva på sina skolor och i samhället.

Anna håller i sitt hjärta säkerheten om att ett bättre liv fortsätter att utvecklas. Hennes röst avslöjar en längtan för att göra semestern ljusare för hennes tre söner, 12, 16 och 19 år.

Det kan vara en skrämmande uppgift om det inte var lite hjälp från The Telegraph Santa Fund. En kontroll på nätet av trendiga nyheter relaterade till de mest eftersökta gåvorna för pojkar i åldrarna 12 19 visar att många unga män hoppas på ankomsten av några dyra föremål. Deras önskemål inkluderar de senaste smartphone-, iPads- och videospelsystemen. Tyvärr kan valet Gå Ner ett Kilo I Veckan kosta hundratals dollar och ligger långt bortom Anna Pung strängar.

Jag letar efter ett annat jobb, sade Anna på spanska. skulle ta tre deltidsjobb om jag kunde göra dem samtidigt som mina pojkar höjdes. sade Gå Ner I Vikt På En Vecka att hennes jul önskningar är bara för hennes söner. Hon berömmer The Telegraph Santa Fund som en välsignelse, särskilt under semestern, en period under vilken hon vrider varje cent ur varje dollar som kvarstår i hennes hand efter att ha betalat för grundläggande grundläggande nödvändigheter.

är tacksam för vad de kan göra för mina pojkar, säger Anna om de som driver Santa Funden. är inget jag vill ha för mig själv, men jag skulle vara glad om mina söner kan få lite kläder och några skor. skickar också tack till alla som känner henne vid Frälsningsarmén, vars Santa Funds-anhängare rekommenderade henne som en perfekt kandidat för att lägga till en lång lista över personer som kommer att få hjälp under den här säsongen med god uppmuntran och generositet.

du så mycket, Anna sa. du tre gånger säger jag, tack, tack, tack så mycket. Santa Fund startades för 55 år sedan av utgivaren av The Telegraph för att ge lokala behövande barn en lycklig semester.

Santa fonden har varje år samlat donationer från invånare i området som delar med de mindre lyckliga. Frälsningsarmén, Front Door Agency (tidigare Nashua Pastoral Care Center), High Hope och Nashua Police Athletic League hjälper Telegrafen i fördelningen av dessa donationer.