Klädhandlare planerar ny butik i köpcentret

Klädhandlare planerar ny butik i köpcentret

En global klädhandlare kommer att öppna i Grand Central Mall på platsen för den snart stängda Elder Beerman, tillkännagav företagets företrädare.

H planerar att öppna sin första butik i West Virginia i höst 2018, sa företaget.

Central Mall är stolt över att ta med H till Mid Ohio Valley-området. Det här är en spännande tid för Grand Central Mall, eftersom vi fortsätter att diversifiera vår hyra och erbjuda ett dynamiskt urval av fashion forward-återförsäljare tillsammans med en blandning av populära restauranger och nöjen, samt evenemang och aktiviteter under året, Jody Hopkins, chef för Grand Central Mall, sade.

H kommer att använda cirka 20 000 kvadratmeter av det tillgängliga utrymmet, sade Hopkins.

För den tidigare tillkännagivna stängningen av äldste Beerman kommer detaljhandelsmärken komma och gå och det har Gå Ner I Vikt Snabbt Piller alltid varit fallet inom detaljhandeln, sa han. planer på att omplacera utrymmet börjar med det spännande tillägget av H Vi delar ut mer information när vi kan. tillkännagav stängningen av köpcentret på tisdag. Förslutningen som förväntas efter julhelgen kommer att påverka 54 anställda.

Webbplatsen var ursprungligen Diamond varuhuset när köpcentret öppnade 1972. Det var senare Stone och Thomas, sedan äldste Beerman.

hat att förlora de etablerade företagen, sade borgmästare Randy Rapp från Wien.

Nedläggningen av äldste Beerman följer ett Går Man Ner I Vikt tillkännagivande för flera veckor sedan att Kmart i Wien också kommer att stänga.

Men nyheterna om en ny återförsäljare kommer att flytta in i köpcentret endast dagar efter det att äldste Beerman stängdes tillkännagivits är positivt av situationen, enligt Rapp.

H är en del av H-koncernen i Sverige. Företaget skapades 1947 av Erling Persson, som öppnade den första butiken Hennes, svensk för Västerås, Sverige.

nya H-platsen kommer att erbjuda boende i Wien ett enda stoppmål för kvalitetskläder för hela familjen, med kollektioner för damer, herrar och tonåringar, samt separata inom en butikssektion för tillbehör, säger en släpp från företaget. Grand Central Mall-platsen kommer också att bära H Kids-kollektionen för nyfödda till 14-åringar.

Bredden och sortimentet av H-samlingar gör det lättare för alla konsumenter att hitta moderna produkter, oavsett deras personliga stil. Med betoning på design, kvalitet och hållbarhet erbjuder H ett inspirerande, high fashion på ett oslagbart värde. som Går Man Ner I Vikt kom till Amerika för 17 år sedan, sysselsätter cirka 16 000 personer i USA. Det var den högst rankade modehandlaren på Forbes America Best Employers-listan för 2017 och namngavs på Business of Fashion-listan över bästa företag att arbeta för i mode.