Klä för framgång i helgen

Klä för framgång i helgen

Fester och andra arbetsrelaterade funktioner är både en välsignelse och en förbannelse nu på året. Det är möjligt att lita på att arbetare blir fulla, sätta upp en manuell eller kvinnlig ‘hottie’ genom kontoret och massor av människor kyssar sig runt chefen. Det är också möjligt att bero på att man i huvudsak bär den mest upprörande och oacceptabelt klädsel. Precis vad exakt om du bär på någon företagsferiefunktion?

För män på dagtid

Om din semesterfunktion är på dagtid är det bäst att bära vad du har på dig för att vara effektiv om din inbjudan inte säger något speciellt. Menar du att du ska ha på dig en kostym normalt på dagtid och sedan ha på dig en kostym. brukar Gå Ner ett Kilo I Veckan ha på sig affärsmässigt, gör detsamma, men det är alltid smart att inte ha mindre än en hobbyjacka eller blazer. Vanligtvis bär inte jeans, träna klädsel eller sneakers, även om de kommer att vara de tillhörigheter du normalt bär hela dagen. Förhindra de roliga Santa hattarna, renarna och band som spelar ‘Jingle Bells’. Det är inte så som du vill att chefen och hennes chef ska komma ihåg dig.

För män över hela kvällen

När semesterfunktionen är på kvällen kan inbjudan säga affärskläder eller formell klädsel. Oavsett om det står affischkläder tillsammans med ett riktigt avslappet kontor, så kan du säkert ha en hobbyjacka, tröja och slips och klänning (inte bomulls khakis) byxor med sportskor (inga sandaler). Du är säkrast för kvällen ‘affärskläder’ med en mörk kostym. Klä ut som om du planerar ett möte med en viktig kund snarare än att vara en tonåringens första möte. Ta dig tid att se rätt och tillsammans. Se till att du passar är ren och pressad, att slipsen är ren och trycker också och att din skjorta är rent och skarpt utseende. Polska dina skor. Och igen, inga Santa hattar, renar och spetsar som spelar ‘Jingle Bells’. Du vill ge ett bra intryck tillsammans med dina medarbetare, dina medarbetare och hennes chef också.

För formell klädsel är det möjligt att klara sig med all den mörka kostymen, en vit klänningskjorta och den snygga slipsen med klädskor. Idealiskt, för formell klädsel, kommer du definitivt att ha en smoking som har en vit skjorta (ingen ruffles tack) och även en svart slips. Polerade svarta klädskor är acceptabla om du inte har egna läderformiga skor (helst glida oss med grosgrainbågar). Kom ihåg, inga pulverblå kostymer, snurra Santa-slipsar eller hollymotivskjortor. Enkelhet är elegans.

För damer Under dagen

När Holiday-funktionen är hela dagen är klädreglerna för dina kvinnor detsamma som männen. Om du har på dig dragkedjor för att vara effektiv, antingen ha en kjol eller slacks, ha den samma som Company Holiday-festet hela dagen. Det är möjligt att klä den med stora skor (klackar ej flip flops) och lite bättre smycken än vad du normalt skulle ha på dig men inget överväldigande för din händelse. Eventuella teman är acceptabelt för damer, men uppmuntrar inte. Och snälla inga renstavar som lyser eller spelar låtar digitalt. Snarare än en kostym, fungerar en liten affärsskjorta (mörk) tillsammans med en klänningsblus med eller utan knäppning också bra med dagtidshändelser. Återigen med bra sportskor. Kjolen kan ersättas med ett par mörka, affärsnära slacks som bärs av dressyskor. Precis som män, ingen träningsdräkt, non running sneakers, inget ‘söt’ och nej, nej, nej! Flip flops. Om kjolar bärs, kom ihåg att ha på sig strumpor, det är inte mitt i sommar.

För tjejer under hela kvällen

För flera företag är kvällsfunktionen en plats att se och stanna på. Att klä sig bra är en sak mycket kvinnor sak om en lång tid före december. Du hittar tre olika slags klädsel som passerar Gå Ner I Vikt Snabbt enligt hur formellt kvällen är noterad som med inbjudan. I händelse av att evenemanget är rätt efter jobbet, kan klädsel som nämns för dagtidshändelsen vara lämplig en kostym med en kjol eller slacks och även en dressybluse med inbyggande smakfulla smycken och bra skor (läs det som klackar). Till den mer formella funktionen under hela veckan kan en klänning vara lämplig. Det borde vara konservativt och smakfullt om du inte har en glamourbransch (då behöver du inte titta på det här). Matcha kläder med klackar och strumpor, pärlor tillsammans med en stift eller andra enkla smycken. . Igen vill du imponera på din chef och hennes chef i vilken fantastisk anställd du kanske är, inte sova med sin man.

Slutligen, när det står ‘formellt’ och hålls på en privat plats på natten och med all sannolikhet i helgen, då är denna himmel gränsen. Du borde handla nu för dem som inte redan har. Flera poäng att tänka på. Kläderna bör vara konservativa, det borde vara klassiskt, det borde säga att du är utbildad och framgång och det borde vara något som de ens gör igen längs vägen. Glöm inte pärlorna. Du kan lägga på fler juveler. Och vad som helst, använd inte något med ett semestertema eller med rött och grönt i det. Du kanske är nära dig Santa med köpcentret ska du det.

Anställda Gå Ner I Vikt Snabbt Piller jobbar oupphörligt hela året för att uppnå bra prestationsbetyg, uppgångar och kampanjer. Men många människor, oavsett karriärnivå, gör dumma saker och bär den mest olämpliga klädseln i semesterfunktionen. Som du vill ha din klädsel att säga alla de rätta orsakerna till att du har det måste det vara traditionellt och smakfullt nog att det som du säger höras från chefen, hennes chef och folk längre i organisationens kommandokedja.