klassiker börjar sommar

klassiker börjar sommar

För Miriam Hills familj såg körningen till Holiday Sands sommaruppgången. Vad var det Gå Ner ett Kilo I Veckan för din? Var det någon årlig händelse som startade din skollov eller signalerade att det var över? Om du har en berättelse att berätta , använd vår online inlämningsblankett. Och om du har ett familjebild, ladda upp det så att vi kan dela det också.

För mig började Cleveland somrar alltid alltid med samma ritual: En kör ut till Holiday Sands i Ravenna, där jag klättrade stegen i den jätte glidbanan 50 meter hög och 100 meter lång, om minnet tjänar och duva huvudet först ner det.

Bilden var så häll och snabb att det inte fanns tid att skrika. När jag bröt mig i slutet av Gå Ner ett Kilo I Veckan det, slog bröstet mitt vattnet så hårt att det tycktes trycka mina revben tillbaka i mina axelblad.

Efter att ha tagit andan svammade jag över till de stora röda, vita och blå fat som kan ses bakom bilden i den här videon. (Redaktörens anteckning: Videon och låten ‘Holiday Sands’ är från bandet Saul Glennon, sången är av sin Touchy / Feely CD.)

Tunnorna var en jätteversion av timmervalsar. Vi gick noga till dem och började springa. Målet var att springa så fort att alla andra föll bort medan mina vänner och jag stannade där uppe. Färgen på tunnorna hade sand i det för att förbättra dragkraft, så tidigt under sommarsäsongen, skulle mina fötter blöda från att skrapas. Det här lidandet för min sport fick mig att känna mig som en Gå Ner I Vikt På En Vecka riktig idrottsman och tunna var tyvärr den enda jockarena där jag någonsin seglade.

När mina fyra bröder och systrar och jag var barn skulle min mamma låta var och en av oss ta med en vän till Holiday Sands. Hon var modig (eller kanske naiv) nog att köra ute med 10 barn i en bil och låt oss sedan lossna i en sjö där fara verkar lura överallt.

När vi kunde köra, gick mina vänner och jag till Holiday Sands så ofta vi kunde. Vi ligger i solen medan ‘Eftermiddagsglädje’, ‘Förändringar’ och, naturligtvis, ‘Freebird’ blåses från jukeboxen, skvaller om livräddare, solade adoniser som aldrig såg oss att märka oss att stirra på dem.

Några av våra vänner tyckte att Holiday Sands var ett dyk. Skåprummet luktade med mögel. Botten av sjön var squishy lera. Den rena fria stället känslan av att svänga ut på en ring eller ner en glid och in i det kalla vattnet släckte allt detta. Holiday Sands var vår plats i solen.

Redaktörens anteckning: Miriam Hill är en före detta vanlig affärsreporter reporter, nu på hon också syster till Dave Hill, Dave Hills Internet Explosion och, som Cleveland rock fans kommer ihåg, tidigare av Cobra Verde, Sons av Elvis och Uptown Sinclair.