Klassisk Minnesota Public Radio

Klassisk Minnesota Public Radio

En anteckning Gå Ner ett Kilo I Veckan från Brian Newhouse

Lyckliga helgdagar från oss alla på klassisk Minnesota Public Radio! Vi hoppas att du hittar musiken som en slags följeslagare i december, oavsett om du är redo för och firar semestern eller helt enkelt letar efter bra musik. Gå Ner ett Kilo I Veckan Vi arbetar för att hitta den söta platsen i vad vi erbjuder på luften en balans som möter behoven hos dem i semestern och de som vårdar skönheten i vår Gå Ner I Vikt På En Vecka traditionella klassisk musik. Om din smak har en tendens till den senare, och du ‘Som en lite lättare semesterfärg har vi gjort vår klassiska 24-ström tillgänglig 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan. Oavsett vilken smak du tackar för att inkludera klassisk MPR i ditt liv!

Tune in till klassiska Minnesota Public Radio stationer för dessa semester specialerbjudanden som anges nedan vilket funktion Minnesota berör, bland annat Minnesota Orchestra ‘s prestation Handel ‘s Messiah, Saint Paul Kammarorkesterets prestation Berlioz’ s Childhood of Christ, och speciella Stearinljus brinnande med klassiska Minnesota Public Radio värdar Bill Morelock och Mindy Ratner.