Klassisk MPR Presenterar Taste of the Holidays Exclusive CD-konsert med Steve Staruch

Klassisk MPR Presenterar Taste of the Holidays Exclusive CD-konsert med Steve Staruch

St. Paul, Minn. Paul, Minn.) 1 december 2010 I sitt andra år efter populär efterfrågan välkomnar Taste of the Holidays med klassisk MPRs Steve Staruch några av regionens finaste musikaliska grupper till den historiska Fitzgerald Theatre för att fira en kväll med klassisk semester jubel.

Linjen består av Cooper Street Brass Quintet, Magnum Chorum, Sångare, Hiram Titus, Vecchione / Erdahl Duo och Dolce Winds med traditionella och säsongsbetonade standarder, Går Man Ner I Vikt inklusive ‘The Nutcracker’ och ‘Halleluja Chorus.’ Tillsammans skapar de här handplockade artisterna en vacker buffé med julmusik som kommer att förtrolla Gå Ner I Vikt Snabbt Gå Ner I Vikt Snabbt Piller hela familjen.

Tillsammans med föreställningarna på Fitzgerald Theatre, har också Taste of the Holidays en exklusiv kompilations-CD; med ljud från förra årets semesterutsändning som endast är tillgänglig från MPR. Lyssnare kan få en kopia av cd: n genom att kontakta medlemstjänsterna på Minnesota Public Radio på 651 227 2811.