Klocka som tickar på Miami Heat

Klocka som tickar på Miami Heat

Mager: Det största hotet mot de två gånger försvarande mästarna är självmord. Visst Dwyane Wade går på i år och skador, men de tre stora han, LeBron James och Gå Ner ett Kilo I Veckan Chris Bosh ger fortfarande värmen en omedelbar fördel över alla andra NBA-lag. Oden, som inte har spelat ett reguljärt årsspel på nästan 31/2 år, är mer fiskexpedition än vad som helst. Hans knän är redan svullna. Om värmen får något betydande ut av honom blir det en bonus. Miller utanför skytte kommer att saknas. Skador vid denna punkt verkar verkligen vara det enda som kan stoppa värmen. På den fronten har de varit ganska lyckliga de senaste tre åren.

Brinnande fråga: Med de tre stora kontrakten som ska löpa ut, är det här den sista loppet av värmen?

2. Augustin, Gerald Green

Skinny: Frank Vogel har sin start fem återkomst intakt men med kunskapen att han kommer att få Danny Granger tillbaka och tillgänglig för en bit av säsongen, något han hade för ett år sedan. Paul George fick sin förlängning och Pacers har all anledning att förvänta sig att han kommer att fortsätta att bli bättre. Roy Hibbert, efter en sommar som plockar hjärnan till Tim Duncan, borde också vara bättre. Stor undergång förra säsongen var bänken. Tillägg av Scola, Copeland och Watson svarar på det. George Hill får inte den kredit han förtjänar att köra poängen för det här laget, men det bör också komma med tiden. David West, som verkar som om han varit i ligan 15 år, fortsätter att tillhandahålla det låga posthotet och är nästan en ostoppbar scorer.

Brännande fråga: Antag att hans kalvskada är allvarlig, vem börjar med skyddsvakt för Vogel? Granger eller Stephenson?

3. Chicago Bulls 45 37

Key adds: Retur av Derrick Rose, Mike Dunleavy, Tony Snell

Viktiga avgångar: Rip Hamilton, Nate Robinson, Marco Belinelli

Skinny: På något sätt (och vi ger en stor shoutout här till Tom Thibodeau försvar) var tjurarna en faktor 2012 utan de tjänster som deras mest oumbärliga spelare i Derrick Rose. I Rose frånvaro såg vi Joakim Noah hävda sin dominans i denna lineup och det Gå Ner I Vikt Snabbt Piller kan bara bode bra i år med Rose back. Bullarna är utan skada bekymmer. Luol Deng valde att hoppa av säsongspetsläkarmottagning medan Noah var begränsad till bara 19 minuter i förskolan på grund av lustproblem. Kirk Hinrich har rensats för aktivitet efter en hjärnskakning men hanterar fortfarande en skuldproblem. Titta på Jimmy Butler att ha en breakout säsong. Skyttevakt har varit ett defensivt stopp och kommer att få ännu fler möjligheter i år.

Brinnande fråga: Kommer Thibodeau att springa sina förrätter i utmattning eller skada innan de når fram till slutspelet?

4. Watson, Kris Humphries, MarShon Brooks

Skinny: Mikhail Prokhorov är med i denna grupp. Han fick något i närheten av 118 miljoner dollar investerat i lön ensam och det är bara löneavdelningen vi känner till. Tillägg av tidigare Celtics Garnett, Pierce och Jason Terry ger nätet en kant som de aldrig hade för ett år sedan. Ny huvudtränare Jason Kidd har aldrig varit ansvarig för ett lag (åtminstone inte en som han spelade för) och samtidigt som han har Lawrence Frank att hålla sin hand på rollens snygghet, hitta ett sätt att hantera denna åldrande roster så de brinner inte ut i mars kommer att bli hans största jobb. Deron Williams börjar säsongen lite knuffad. Vi antar att det finns mer av det som finns i lagret för resten av roster. Se upp för Livingston. Han har vridit några huvuden under säsongen.

Brinnande fråga: Är Prokhorov sjunker alla dessa pengar i lönerna för att säkerställa att han måste betala sig för att bli gift om han inte vinner allt före 2016?

5. Cleveland Cavaliers 24 58

Viktiga tillägg: Andrew Bynum, Jarrett Jack, Anthony Bennett

Viktiga avgångar: Marreese Speights, Shaun Livingston, Omri Casspi

Skinny: Mike Brown återvänder till Cleveland och tar över ett mycket bättre lag än det han lämnade. Kyrie Irving har arbetat sig in i konversationen Gå Ner I Vikt På En Vecka som involverar elitpoängvakterna i ligan. Center Anderson Varejao är tillbaka efter att ha lagt blodproppsproblem bakom honom. Tillägget av Bynum är det vilda kortet. Om han på något sätt blir frisk kan han vara en stor skillnadstillverkare, men de fina folket i Philly kommer att berätta för oss att vi inte håller andan. Ett annat frågetecken är vad Cavs kan förvänta sig från första övergripande välj Anthony Bennett. Bennett har astma problem och sömnapné som orsakar honom problem med andningen. Dion Waiters har gått ner i vikt och säger att han är öppen för Mike Browns defensiva läror, men hittills har huvudtränaren inte blivit imponerad.