Kmart butiker för att stänga

Kmart butiker för att stänga

Efter en katastrofal Gå Ner ett Kilo I Veckan semesterhandelssäsong stänger moderbolaget Sears och Kmart minst 100 butiker för att samla in pengar som spekulerade om huruvida den 125-åriga återförsäljaren kan undvika en dödspiral som matas av minskande försäljning och försämrade butiker.

Sears Holdings Corp., en Gå Ner Gå Ner I Vikt Snabbt Piller ett Kilo I Veckan pelare av amerikanska detaljhandeln, som ursprungligen började med en postorderkatalog på 1880-talet, förklarade tisdag att den inte längre skulle anslå att utföra platser.

Våra rörelseresultat har inte uppfyllt våra förväntningar, vi har betydande tillgångar, inklusive lager, fastigheter och värdefulla varumärken som Kenmore och Craftsman, säger Brathwaite.

Sears och Kmart var båda detaljhandelspionjärer. Sears katalog och varuhus var inventarier av amerikanska livet som sträcker sig tillbaka till 1800-talet innan de skadades de senaste åren genom konkurrens från branta diskounter och av missteps som innefattade fördämningar i finansiella tjänster och beslutet att sälja bort en lukrativ kreditkortsaffär.

Sears Holdings har sett sina pengar och kortfristiga placeringar minskat med nästan hälften sedan den 31 januari, från ca 1,3 miljarder dollar till cirka 700 miljoner dollar.