Kolla in dessa lyxiga hemmabiosystem

Kolla in dessa lyxiga hemmabiosystem

Tänk om ditt hem hade en 700 kvadratfot biograf komplett med biljettfönster, entrélobby med kassa och ett toppmodern projektionssystem med en 110 tums bredbildsskärm.

Dessa är bara några av de funktioner som finns i två våningar, 19.530 kvadratmeter fastighet som kallas Villa Sole i Miami Beach, som för närvarande listas för 29,5 miljoner dollar av The Jills-teamet på Coldwell Banker i Miami Beach.

‘Det är en Gå Ner ett Kilo I Veckan helt unik teater en upplevelse’, säger Danny Hertzberg, en fastighetsmäklare med The Jills. ‘Det har fått en gammaldags teaters charm men en högteknologisk skärm och projektor.’

Hemmet, på 4701 Pine Tree Drive, har 12 sovrum, Gå Ner I Vikt Snabbt Piller 14 fulla bad och ett halvt bad. Andra specialfunktioner inkluderar ett spa / salong och ett spelrum.

En Gå Ner ett Kilo I Veckan annan notering, för en $ 4,2 miljoner hemma i Parkland, har också en toppmodern teater med en 150 tums skärm och samma typ av högtalarsystem som används i professionella biografer, enligt Douglas Elliman Real Estate.

En separat teaterlobby har en våt bar, glas godis disk, dryck centrum, popcorn maskin och filmaffisch affisch med bakgrundsbelysning. Teaterplatsen 12.

Den 13 003 kvadratmeter hemmet, på 6855 NW 122nd Ave., är listad av Douglas Ellimans Chad Carroll och har sex sovrum, 8 badrum, ett biljardrum, gourmetkök och stor dubbel trappa.

Boca Raton har också ett hem listat med en välutrustad teater, på 450 E. Coconut Palm Road. Den 19.287 kvadratmeter herrgård, listad för $ 12,995 miljoner av Coldwell Banker Residential Real Estate, har sex sovrum, sju full och tre halv bad, plus ett spa, biljardrum och cigarrlounge, inomhus och utomhuspooler och en vinkällare allting en fotboll fan kan någonsin vilja.