Kolla in dessa Thanksgiving Friday-evenemang

Kolla in Gå Ner I Vikt Snabbt Piller dessa Thanksgiving Friday-evenemang

Ta med konserverad mat till den lokala matbanken. på South Fremont Junior High School Cafeteria. Ingen avgift, men donationer accepterade. Elks Lodge, 640 E. Elva St., Idaho Falls. Ring (208) 522 7200. Gratis influensaskott erbjuds också.2012 Kör för att mata den hungriga, Freeman Park Amphitheater. Sixth Ave., middag, påtåg av Lin Whitworth familj. Centrum St. Ingen alkohol, ingen rökning. Volontärer behövde. Main Street för en Santa Hat att ta hem och dekorera. 1.000 hattar kommer att ges till både unga och gamla! Det finns Gå Ner I Vikt Snabbt Piller fantastiska priser att vinna på Santa Hat Contest strax efter årets Night Lights Parade. Klockan 16:00 kommer Santa att anlända till Old Town Pavilion ombord på Holiday Helicopter. Du är hjärtligt inbjuden att titta på Santa Land och han kommer besök med småbarn fram till 18:00 när han kommer avgå till paraden. Under julens besök kommer det att finnas musik, mat och mer allt under Paviljongen. TalkingChristmasTree kommer att vara tillbaka i år och Gå Ner I Vikt På En Vecka Frosty väntas också göra ett gästutseende. Parade arrangörer uppmuntrar alla som kommer ut för paraden att bära din Santa Hat så hela paraden ruten är kantad med Santas.