kollegor över tunnelbanan Atlanta minns ankaret Amanda Davis Läs mer

kollegor över tunnelbanan Atlanta minns ankaret Amanda Davis Läs mer

Amanda var på flygplatsen på tisdag när hon rusade till sjukhuset och genomgick behandling. Hon reser för att delta i sin fars begravning i Texas.

Hon har fått många utmärkelser och utmärkelser under sin karriär, bland annat: RTDNA Edward R. Murrow Award, tio sydöstra regionala Emmy Awards, Georgia Association of Broadcasters Gabby Award och Atlanta Association of Black Journalists Pioneer of the Year Award.

‘Jag är djupt ledsen av den plötsliga överföringen av Amanda Davis, en ikon för Atlanta presskorps. Våra tankar och böner går ut till Amandas familj, särskilt hennes dotter, under denna svåra tid.

Amandas leende var känt för människor över hela storstadsregionen Atlanta. Amanda tändde upp skärmen och smedde ett band med sina tittare. Hennes frånvaro kommer att kännas i flera år framöver.

Under denna semester säsong, låt oss påminnas om behovet av att hålla våra nära och kära nära och vårda varje ögonblick vi spenderar tillsammans med vår familj, vänner, grannar och kollegor. ‘

Flera byråer över städerna har också erbjudit medkänsla:

Kära vänner och kollegor på CBS 46 Nyheter i Atlanta:

Vänligen veta att ni alla är i mina uppriktiga tankar och böner under denna svåra tid. Jag kom också upp i min karriär som Fire PIO med Amanda Davis. Jag kommer ihåg att göra en ‘live phoner’ -intervju med henne och Russ Spencer vid WAGA tidigt i min karriär. Amanda var en riktig professionell och hade en riktig förmåga att rapportera nyheterna som är rättvisa och balanserade. Jag kommer alltid att minnas Amanda som en nådig kvinna som alltid gav sitt bästa och uppnått så Går Man Ner I Vikt mycket i sin karriär och livstid. Gå Ner ett Kilo I Veckan Hon kommer verkligen att vara missas.

Jag uppskattar det stora arbetet som alla på CBS 46 gör varje dag för att täcka historierna över tunnelbanan Atlanta och runt om i världen. Jag ber Guds fortsatta komfort, fred och välsignelse för din personal och industri.

Capt. Tommy Rutledge, PIO

Gwinnett County Department of Fire and Emergency Services

Till våra vänner på CBS 46,

Vi var djupt ledsna här vid Atlanta Public Security Unit för att höra om Amanda Daviss oändliga övergång. Vänligen accepter våra kondoleanser på vår avdelningens vägnar och vet att våra tankar och böner är med henne, hennes kära och hennes newsroom-familj. Hon var en klassuppgift och jag vet att ni älskade henne som en del av ditt lag i år. Hon var en ikon i Atlanta TV-nyhetsbranschen som stod ut bland de bästa och ljusaste.

Jag träffade först Amanda när hon var en rookie reporter för WSB Television. Tidigt i sin karriär intervjuade hon min far på sitt West End-kontor, och jag har varit en fan och följt henne sedan Gå Ner I Vikt Snabbt Piller dess. Min far och jag var enamored av hennes närvaro och professionalism.

Genom åren växte jag till att känna henne som en stor och nådig person. Hon var uppriktig i sin rapportering och endearing som en person och en vän. Hennes passerar onsdag var en stor tragedi för dem som kände och älskade henne. Mitt hjärta går ut till sin dotter Melora, hennes mamma och hennes utökade familj. Alla Atlanta delar i sin sorg. ‘