Kom hem säkert denna högsäsong

Kom hem säkert denna högsäsong

Helgdagarna är en tid att omge dig med familj och vänner, äta säsongsbetonat godis och toast till vad som ska komma. Hjälp festen att gå och bryr dig om din familjs, vänner och samhälls säkerhet denna semesterperiod. Om du väljer att fira semestern med ett ‘skål’, kom alltid ihåg att dricka på ett ansvarsfullt sätt och planera att använda Gå Ner ett Kilo I Veckan en hytt / Uber / Lyft, betecknad förare eller kollektivtrafik för att komma till och från din destination säkert.Drunken körning är 100 procent förebyggbar och det ‘ s upp till dig att göra din del denna semester säsong för att hålla Södra Tierens vägar säkra. Det är därför vi går med Budweiser för att fira semestern genom att påminna alla att planera för en säker resa hem från sin semester fester. Var så tålmodig den här säsongen med restauranger, barer och butiker när de ber om ditt ID. Med familj som kommer hem från college, militären, etc., gör företag de vad de behöver göra Gå Ner ett Kilo I Veckan för att hålla alla säkra och ta det som en komplimang som Du ser fantastiskt ut för vilken ålder du än är! Under de senaste 35 åren har Anheuser Busch och dess grossistpartners investerat mer än 1 miljard dollar i Förenta staterna Gå Ner I Vikt Snabbt Piller för att främja alkoholansvar och minska drunken körning och vi ser fram emot att fortsätta denna insats genom 2018 och därefter. Kom ihåg att du spelar roll för någon, liksom alla på vägen. Kom hem säkert denna högsäsong.