Kom i semestern med dessa ljusskärmar och händelser i DC

Kom i semestern med dessa ljusskärmar och händelser i DC

National Menorah Gå Ner ett Kilo I Veckan On Dec. Belysningsceremonin är gratis, men biljetter krävs. ZooLights ZooLights på National Zoo är en eftermiddagshändelser som lyser upp djurparken med mer än 500 000 ljus. Ljusdisplayen startade den 24 november och löper till den 1 januari, stängd den 24 december, 25 och 31. Om du älskar hantverk öl, värm upp med BrewLights den 30 november. Capitol julgran tänds i början av december Gå Ner ett Kilo I Veckan . Capitol.Downtown Holiday Market Downtown Holiday Market är full av crafters, olika leverantörer, semester behandlar och föreställningar. framför Smithsonian American Art Museum och National Portrait Gallery. Få din semester shopping den 24 november. Mirakel på sjunde gatan Vissa människor föredrar varm kakao, andra föredrar jultema cocktails Gå Ner ett Kilo I Veckan för att värma upp dem runt semesterperioden. Miracle on Seventh Street är en pop up bar på 7th Street i Shaw. Den öppnar den 24 november och kommer att vara öppen fram till nyårsafton. Göteborgs GLOW Lokala och internationella konstnärer kommer att visa ljuskonst i utomhusutrymmen i hela Georgetown i en händelse som heter Georgetown GLOW. Konstnären visas på displayen den 8 januari. Botaniska trädgården tar tält på salarna till en ny nivå med sin årliga säsong ‘s Greenings utställning. med en modell tåg som går genom 45 anläggningsbaserade modeller av vägarna attraktioner. Utställningen är öppen från 23 nov. Med helgdagskonserter mest tisdag och torsdagskvällar i december. Tre på kongressens bibliotek Hatar att vara ute i kylan? Oroa dig inte, kongressbiblioteket har du täckt med sitt inomhus julgran.German Julmarknad i Dupont Circle Under den första helgen i december, njut av Christkindlmarkt på The Heurich House. Dec. Dec. 2 3.