Kom i semestern med musik

Kom i semestern med musik

Stroll tillbaka i tiden Gå Ner ett Kilo I Veckan Fredag, lördag och söndag under Downtown Stoughtons viktorianska helgdag. Klädda i periodkläder, caroling Stoughton High School Madrigal Singers serenade besökare som de gillar aktiviteter, inklusive en kock promenad, bake försäljning, musik, konst och craf ts show och försäljning, bibliotek bokförsäljning, turné av viktorianska hem, hästdragen vagnsresor, foton och besök med santa, köpman rabatter och specialerbjudanden och mer. Lördag på Hoel Avenue och åker österut på West Main Street till brandstationen, 401 E. Main St. lördag på Monona Terrace, 1 John Nolen Drive. Mer än 50 leverantörer erbjuder tusentals rimligt handlade internationella produkter som inkluderar textilier, kläder, smycken, mat, husgeråd, tillbehör, metallarbeten, keramik och mycket mer. Lördag i Community Room of Statliga Bank of Cross Plains, 108 N. Main St., Verona. Lördag till klockan 13 december och 14 december. Gå Ner I Vikt Snabbt Piller Inträde är gratis, oskötliga matvaror kommer Gå Ner I Vikt På En Vecka att samlas till stöd för Second Harvest Foodbank of S outhern Wisconsin och varma vinterartiklar samlade till stöd för Wisconsin Tourism ‘s Big Bundle Up Campaign.