Kom ihåg att hålla hundar ute av heta bilar

Kom ihåg att hålla hundar ute Gå Ner ett Kilo I Veckan av heta bilar

På Memorial Day flockar amerikanerna utanför för att fira den oofficiella början på sommaren med picknick, parader och cookouts med familj Viktminskning Tabletter och vänner. När vi alla sparkar av den soliga säsongen under semesterhelgen, påminner American Humane, landets första nationella humana organisation, husdjursägare om att korv inte hör ihop med grillen, inte i parkerade bilar.

Även när det är bekvämt 70 grader ute, kan temperaturen inuti en parkerad bil klättra upp till 90 grader på bara 10 minuter och upp till 110 grader på mindre än en timme som exponerar våra furiga vänner för allvarliga risker, inklusive obehag, allvarlig sjukdom och till och med dödsfall Ansvariga Gå Ner I Vikt Snabbt Piller djurälskare bör också komma ihåg att göra sin del för att hjälpa till att rädda andra husdjur från fara. Om du ser en orolig hund i en parkerad bil på en varm dag, ring omedelbart lokal djurkontroll eller brottsbekämpning för hjälp.

Vi förväntar oss att alla ska respektera andra kommenterare. Det är bra att ha meningsskiljaktigheter, men det finns ingen anledning att agera som en ryck.

Använd dina egna ord (kopiera och klistra inte från någon annanstans), var ärlig och låtsas inte vara någon (eller något) du är inte.

Vårt kommenterande avsnitt är självpolicy, så om du ser en kommentar som bryter mot våra grundregler, flagga den (musen längst till höger om kommentarens namn tills du ser flaggssymbolen och klicka på den), då ska vi granska Det.