Kom ihåg orsaken till att fira den här fjärde juli

Kom ihåg orsaken till att fira den här fjärde juli

När vi förbereder oss för att fira den fjärde juli som vi Gå Ner ett Kilo I Veckan vet, eller en gång visste som självständighetsdag, kommer vi att organisera eller delta i parader, picnics och familjesamlingar av alla slag och på kvällen visar fyrverkeri.

Det är vårt hopp att alla kommer att ta ett ögonblick att tänka på vår historia och de som har kämpat och dött för att göra vår frihet möjlig. Låt oss inte ta vår frihet för givet. Och medan vi är på det, låt oss inte glömma de militära männen och kvinnorna som inte kan fira med oss ​​på lördag, men skickas nu till utländsk mark för att fortsätta skydda vår frihet.

De behöver vårt stöd, våra böner, och om möjligt kan ett brev från hemmet komma fram till precis rätt ögonblick när de kanske är lite avskräckta, hemlängda eller ensamma. Glöm inte att komma ihåg dem, inte bara på lördag men varje dag.

Tillsammans med den seriösa sidan av juli fjärde och självständighetsdagen är lätta sidor och trivia. US Census Bureau ger oss några intressanta fakta om denna semester och hur vi firar.

Det finns 30 platser i USA med ‘frihet’ i deras namn. Enligt folkräkningsbyrån är den största Liberty, Missouri, med en befolkning på 27 982.

Det finns också 11 platser med ‘oberoende’ i deras namn: fem har ‘frihet’, man har ‘patriot’ och flera platser har ‘Amerika’ i deras namn. presidenter undertecknade självständighetsförklaringen? De var John Adams och Thomas Jefferson. Presidenter George Washington, James Madison och James Monroe skrev inte under förklaringen.

Kongressen förklarade 4 juli en federal helgdag den 28 juni 1870.

Filippinerna blev fullt oberoende från Förenta staterna den 4 juli 1946.

Calvin Coolidge, 30: e presidenten i USA föddes den 4 juli 1872.

Edward Gå Ner I Vikt Snabbt Rutledge, 26 år gammal, var den yngsta undertecknaren av förklaringen. Senare blev han guvernör i South Carolina.

Benjamin Franklin, i åldern 70, var den äldste undertecknaren av förklaringen.

Ha en glad, men säker, fjärde juli!

ArticlesVictim av uppenbart mord på South Irby Street identifiedFlorence man bland nio sexmänniskor dömda till federal fängelsetidFlorence vänner att dela veckan är hemlösaFlorence polisen, coroner undersöker tydliga mord på South Irby StreetEllis avgår som West Florence boys ‘basketboll Träffar debiteras med DUI Gå Ner I Vikt Snabbt Piller efter att ha kraschat fordonet i Lake City dansstudioMark Anthony Phillips Efter 48 år stänger Normans Gun Exchange i EffinghamWoodberry för att gå ner som West Florens AD vid skolårets slut, kommer att förbli Knights ‘fotboll coachPratt inte längre West Florence s volleyboll tränare