Kom in i den nya Toyota Sequoia i tid för 2018

Kom in i den nya Toyota Sequoia i tid för 2018

Helgerna är här, vilket betyder att livet håller på Gå Ner ett Kilo I Veckan att bli tröttare än någonsin. Och dessutom kommer 2018 att vara över oss innan vi vet det! Är du redo för allt som kommer din väg? Vi tycker att det är ett bra sätt att ta itu med semestern och göra 2018 till det bästa året, men att komma bakom rattet på en ny tur specifikt, 2018 Toyota Sequoia. Denna N Charlotte Toyota SUV är familjevänlig, lyxig och prestationsdriven och allt inpackad i ett snyggt paket. Se varför vi tycker att du borde lägga den i din uppfart i helgen!

Kick off 2018 i stil med denna N Charlotte Toyota SUV

Till att börja med är 2018 Toyota Sequoia exceptionellt familjevänlig. Det är perfekt för semesterturer, julköp, och komma tillbaka till gungan av saker i det nya året. Här är några av våra favoritfamiljegenskaper på denna N Charlotte Toyota:

Entune Audio med integrerad navigering och tillval JBL Synthesis Audio

Bluetooth för musik och telefonsamtal, samt röstigenkänning och Siri Eyes Free

En Blu ray-spelare med baksätet med trådlösa hörlurar

Valfria enkla rena tygstolar och sittmöjligheter för upp till åtta

Fjärrnyckelfri inmatning

Toyota Safety Sense P och Star Safety System

En Blind Spot Monitor med Gå Ner ett Kilo I Veckan bakre krysstrafikvarning

Front och bakre parkeringshjälp. Styrhjulskontroller för ljud och Bluetooth

2018 Toyota Sequoia blandar prestanda med bekvämlighet

Men bara för att det är familjevänligt betyder det inte att 2018 Toyota Sequoia blir kort när det gäller prestanda. Vi älskar denna SUV eftersom det erbjuder egenskaper som:

Och du kan alltid kasta på paket och tillbehör till förstärkta saker! En av våra personliga favoriter är TRD Sport Premium-paketet, som lägger till Entune Premium Audio med navigations- och app-svit, svarta läder trimmade uppvärmda säten och mer till mixen. Och glöm inte tillbehören för ännu mer anpassning!

Ta på den hektiska Gå Ner I Vikt Snabbt Piller semestern och sparka ditt nya år rätt in i 2018 Toyota Sequoia idag på Toyota of N Charlotte. Vi öppnar sju dagar i veckan till 22:00, och vår svarta fredagsförsäljning pågår nu till och med söndag och ger dig våra bästa erbjudanden på säsongen. Ring oss på (888) 883 3797 för att schemalägga en provkörning, eller sväng in och se oss! Vi precis utanför jag 77 vid avfart 23 i Huntersville.