Komedi och musik av ‘Tis säsongen kommer till deCoste

Komedi och musik av ‘Tis säsongen kommer till deCoste

Hon visas Gå Ner I Vikt På En Vecka för närvarande under sin sjätte säsong som Trudy på den prisbelönta CBC TV-showen, Mr D. MacDonald är en två gånger kanadensisk Screen Awards nominat och Gemini-prisvinnare.

MacDonald lagar upp med man och medspelare / regissör Maynard Morrison, tillsammans med skådespelerska / komiker Mary Colin Chisholm (Haven, Cloudburst, Pit Pony), Gå Ner I Vikt Snabbt Piller gitarr-virtuos Joe Waye Jr.

Troupen presenterar en rad skisser och musik som sätter sin irreverenta frimärke på semesterperioden.

är svårt att tro att det har varit 10 år, säger MacDonald, vi tittar inte tillbaka. Vi ser fram emot en helt ny show och det här året är så mycket att fira! års turné kommer att se återkomsten av några av showen mer färgstarka tecken Mary Morrison har flera stora ben att välja så att bli av med kalkonkroppen, enligt MacDonald; Beulah Claxton, den åldrande nattklubdivan på den första av hennes sista avskedsresor; och Wayne, Martin och Cujo som kommer att hitta nya sätt att klara av lagen.

Första gången någonsin, Gå Ner I Vikt På En Vecka säger MacDonald, kommer att träffa Donnie och Marjorie son som har blivit skulden utlöst till att komma hem till jul. Låt renarna börja! turné är en Brookes Diamond Production.