Komfort helgdagar

Komfort helgdagar

Beläget på en lugn plats vid Long Beach i Hemsby Norfolk, bara 5 minuters promenad från strandpromenaden och nöjen och 5 miles från Great Yarmouths Golden Mile. Vi erbjuder en välutrustad husvagn med 1 dubbelrum, 1 mindre rum med 2 våningssängar och en matplats som kan omvandlas till en annan säng för att sova 2 personer. Köket har allt du behöver för en självhushåll semester, inklusive en gasspis, kylskåp, mikrovågsugn, Går Man Ner I Vikt brödrost Gå Ner ett Kilo I Veckan och gott om kastruller, porslin och bestick. ett rymligt vardagsrum med digital (Freeview) Går Man Ner I Vikt TV / DVD combi. Vagnen har egen dusch och toalett, även med dusch på plats om mer än två behöver duscha

bild 1) utomhus och entré, bild 2) sovrum, bild 3) matplats, kan öppnas för att göra ytterligare 4ftx 5ft 6 tum säng, bild 4) kitchenand ingång till litet sovrum med 2 våningssängar