Kommande helgdagar i Grand Rapids-området

Kommande helgdagar i Grand Rapids-området

Fri och öppen för Gå Ner ett Kilo I Veckan allmänheten. Holiday Party på fredag ​​med festlig musik, cash bar och marknadsförsäljning. På lördagarna ingår också bakverk och förfriskningar och en gratis barnkonstverkstad för att underhålla barn medan föräldrarna handlar. Beläget vid 41 Sheldon Blvd. SE.Tour by NightDec.Tour av inredda bord med kaffe och förfriskningar. Holiday Shop med handgjorda hantverk att köpa. Gratis inträde. Brookside Christian Reformed Church. Ring 616 452 3191 för mer information.Holiday Open HouseDec.Gerald R. Ford Presidential Museum. Gratis inträde. Denna årliga favorit kommer att ha ett besök från Santa och Fru Claus, semestermusik och en mängd aktiviteter för barn. På John Ball Zoo. Ta frukost med Santa på zoo. Förskott krävs för frukost. Ring 616 336 4300 för upptagande priser. Fri entré med en behandling för djuren. Zookeepers ser till samhället för donationer av föremål som används för att berika liv för de 1500 djur som finns i djurparken. I gengäld kommer de att visa hur de använder föremålen med djuren. För mer information ring 616 336 4300.Nestl Gerber Holiday PopsDec. 16 19At Brookside Christian Reformed Church. Gratis Går Man Ner I Vikt inträde. Gå Ner I Vikt På En Vecka Berätta julhistorien med djur, skådespelare och sång. Klä dig varmt. Kakor och varm choklad följer de tre föreställningarna, såväl som hantverk och aktiviteter. Ring 616 452 3191 för mer information.