Penn College fotbollslag planering att starta 5

Kinder, som var en East Lansing High School grad, valde irländarna (2-1) över Spartans (3-0) och Wolverines (3-0) tillbaka när han var en av flera landets främsta rekryter. Från 1993- 96 rusade Kinder för 2.295 meter för Notre Dame, många som hör samman med de varv som kommer mot Spartan och Wolverine-lagen.

Detta har inte varit den tid på året som Locker tänkte ha. En föresats Heisman hoppas Locker var huvudfokus för ett utmärkt initiativ för att driva för media-försäkringens täckning. Han kallades Pac-10: s toppkvarter och ansågs vara en topp NFL-utkastsplock vid säsongen. Hans NFL utkast lager kan ha tagit en träff denna säsong och hes den lägsta betygsatta passer i Pac 10. Locker har kastat mer än en enda touchdown från ett spel två gånger denna säsong, vilket är vägen från det faktum som förväntades i en av de största spelare din Pac tretton. Skulle Locker gå tillbaka och ändra sig om att återvända till ett år av billiga college fotbollströjor?