Eugene par hjälper till att sprida semester jubel

Eugene par hjälper till att sprida semester jubel

Tal till text för Eugene-paret hjälper till att sprida semesterjubileum

Nedan finns den text som är stängd med text som associeras med den här videon. Eftersom detta använder automatiserat tal till text stavning och grammatik kanske inte är korrekt.

vår hemstad hjältar ikväll. är ett eugene par. vem har spridit andan att ge i 20 år. Med samhällets stöd. chris och debby ferguson hjälpa lokala studenter att göra semester shopping varje år. här är fotografen Tim Garner. Som du kan se är bidrag så generösa. ‘Chris Ferguson säger’ Det är Tha Wow Factor ‘Debby Ferguson säger’ Jag har allt jag ville ha, säger Chris Ferguson ‘Jag vill ha sina ögon för att tända och go ‘och det här är för mig’ ” de kommer från sitt klassrum med sin lista över alla i deras familj för att få ett objekt för alla ‘debby ferguson säger’ mycket o folk tror att barnen bara tycker om att tänka på sig själva, men det är inte sant. Jag har sett dem verkligen tänker på vad de vill få sin lillasyster eller pappa eller sin mamma. det är väldigt bra att se att ‘nats’ du ‘excellen go!’ chris ferguson säger ‘vi’ har några väldigt underbara barn och jag vill bara att de ska kunna njuta av helgdagar som jag kunde ‘debby ferguso säger ‘det är kul och det hjälper ou community och det helkps barnen i vårt samhälle och det är ett behov’ nats ‘allt jag behöver är syster’ debby ferguson säger ‘han är mestadels den person som alla ser. bakom kulisserna, vilket är det sätt jag föredrar ‘chris ferguso säger’ vilket är för dåligt eftersom det inte skulle fungera för henne ‘trt 1: 2 känner du till en hemstadshelt? Vi letar efter första respondenter, aktiva medlemmar i militären och veteranerna eller någon som har varit hjälte i någons liv. du kan gå till kezi dot com för att skicka in bilder och din historia. och vi har dem rätt