Eurekahedge Asian Hedge Fund Awards 2013 I Välgörenhetsauktion

Eurekahedge Asian Hedge Fund Awards 2013 I Välgörenhetsauktion

Eurekahedge kommer återigen att samarbeta med Returns Invested in Children and Education (RICE) för Eurekahedge Asian Hedge Fund Awards som kommer att hållas den 7 juni på Capella Singapore.

Det kommer att hållas en auktion på kvällen av Eurekahedge Asian Hedge Fund Awards för att samla in pengar till välgörenhet. Alla intäkter som höjts från auktionen kommer att överföras till välgörenhetsorganisationer som förvaltas av RICE.

Vi har lagt samman en rad intressanta saker för välgörenhetsauktionen, som listas nedan. Eurekahedge och RICE vill tacka alla anbudsgivare i förskott för sitt stöd.

Ole Ole Ole: Två biljetter till VM:

Gå till Brasilien, där de tar sina Samba på allvar och deras fotboll ännu mer. I juni och juli 2014, gå med fans över hela världen för att heja på dina favorit nationella sidor i denna gång i livet livserfarenhet som världsmästerskapsturneringen återvänder till Brasilien. Om du någonsin drömde om att delta i fotbolls toppen, här är din chans. Vinnaren kommer att få 2 biljetter till ett senat världscupspel (exakt match och datum som ska bestämmas i samband med donor efter auktion beroende på tillgänglighet, men biljetter kommer att vara kvartfinaler eller bättre).

40 Luv: Biljetter till sena franska openen

I maj och juni 2014 tar de bästa tennisspelarna i världen domstolen i vackra Paris, och du kan gå med i dem.

Bli en del av Grand Slam när du tar ett sent runda spel på den mest kända lerturneringen i världen. Vinnaren av detta pris kommer att få 2 biljetter till en senrunda match på Stade Roland Garros, och du kan tillbringa dagen vid evenemanget efter matchen är över (exakt match och datum som ska bestämmas i samband med donor efter auktion beroende på tillgänglighet, men biljetter kommer att vara kvartfinaler eller bättre).

Om du drömde om att titta på Djokovic vs Nadal live, kan det hända om du vinner detta pris.

Här kommer du och dina vänner att uppleva den ena sorten av mixologiska färdigheter hos en motley besättning av professionella hedgefonderare och amatörbartender. Njut av atmosfären som de gör sina svarta band och ta dina dryckesorder medan du njuter av specialiteter som den härliga lychee martini och tack och lov lätt att göra gin och tonic. Dina servrar inkluderar Debra Ng från Albourne, David Walter och Misha Graboi från PAAMCO, Yingwen Chin från Nutrimenta och Rebekah Pang från Newedge. Din värd för kvällen kommer att vara den legendariska Paul Smith.

Tabell för 10 vid Miss Singapore Universe 2013-festivalen med 2011-vinnaren Valerie Lim:

Här är du chans att bjuda på ett bord för 10 deltagare på Miss Singapore Universe 2013 Pageant. Fröken Singapore Universe är en årlig skönhetskonkurrens, där alla skönhetsdrottarna arbetar väldigt svårt att sätta upp en bra show och att bli ansedd för de prestigefyllda titlarna. Skådespelaren, en av de mest underhållande händelserna i året i Singapore, hålls i juli på Shangri La-hotellet.

En annan höjdpunkt på natten är att Valerie Lim, Fröken Singapore Universe 2011, kommer att ansluta sig till högstbjudande bordet som en speciell gäst. Med en psykologi grad från NUS under hennes bälte, syftar beteendeterapeuten till att förändra människors attityder mot skönhetspresentationer. Skönhet, som hon tror, ​​handlar om sinnet. Valerie ser fram emot att dela med dig sina tankar om skönhet och liv.

Lär dig från den bästa lägenheten och snowboarddagen med ett proffs

För snowboardentusiaster eller aficionados av japansk kultur erbjuder vi en två nätters vistelse i en studio lägenhet för 4 personer i Nozawa Onsen. Nozawa betjänad lägenhet stil logi är den första i sitt slag i byn. Det ger bekvämligheten att koppla av och uppleva livet i en traditionell japansk by.

Tillbringa din dag med 2012 all japansk alpin snowboarding mästare, Jake Aramaki som hon lär dig tips och tricks för smidig manövrerande din väg runt backarna. Efter det att dina ansträngningar har gått, skämma bort dig själv på varmvattenbadet och promenera ut till middag i en av de många utmärkta lokala restaurangerna och barerna.

Ändra ens öde, en unik målning av en kambodjansk vän av RICE:

SP är en 19-årig pojke som lider av ett tillstånd som heter Marfan syndrom som påverkar strukturen på hans ben och ögon starkt. Trots sitt tillstånd är SP en spirande konstnär med en ljus framtid. Hans verk är fyllda med inspiration från hans oroliga liv. Upphöjt i Thmoobang distriktet i bergen nära den thailändska kambodjanska gränsen kommer han från en familj på sex. På grund av familjens sårbara ekonomiska situation, blev han trafficked till Thailand i åldern 11 år där han arbetade som gata tiggare.

År 2005 var han repatrierad från Thailand till Poipet och några månader senare till Damnok Toek, ett centrum för barn med funktionshinder i Phnom Penh. En gång i mitten deltog han i folkhögskolan och upptäckte också en passion för teckning och målning. Han håller för närvarande på en konstskola i Phnom Penh för att vidareutveckla sina redan stora färdigheter.

SP har målat en speciell bit för RICE och Eurekahedge. Vi tackar på förhand för ditt stöd av denna unga man talang.

Din plats i centrala London: Ett hem i Westminster för en vecka:

Njut av en vecka i ett charmigt privathem bara ett stenkast från några av Londons mest kända platser. Beläget i Westminster, i hjärtat av centrala London, har detta ljuvliga hem 3 dubbelrum, 3 badrum, ett kök och en formell matsal / reception, med porter service tillgänglig i närheten. Tunnelbanorna St James Park och Victoria ligger inom 5 minuters promenad, och hemmet ligger inom bekvämt gångavstånd från parlamentet och Big Ben, Westminster Abbey, Buckingham Palace och Green and St James Parks.

Sätt dina fötter på marken: Rundtur på Angkor-sjukhuset för barn med ett boutiquehotell Bo och middag på Aha

Kom och se var dina RICE-donationer går, med en rundtur i ett av våra projekt, Angkor-sjukhuset för barn, ledt av vår rådgivare, Tessa Boudrie. Förutom att se förstahands det goda som generositeten i den asiatiska hedgefondergemenskapen kan göra, blir du också bortskämd på Bill Bensley byggt Shinta Mani boutiquehotell och spa i 2 nätter, där du kommer att hålla dig i stil i Siem Reap.

Slutligen, efter turné på sjukhuset och sightseeing, njut middag för två på Aha, en av de högst rankade vinbarerna i Siem Reap med både västra och kambodjanska delikatesser som erbjuds.

Haute Cuisine at Home: Din egen privata kock för en kväll:

Wee alla hade dilemma: ibland söker du efter något extra i en middagsupplevelse, men ibland vill du stanna hemma eller roa gästerna. Vinn det här objektet, och du vann måste välja. Det eftersom kocken Daniel Chavez kommer till ditt hem i Singapore och lagar en spansk inspirerad fest för fyra.

Daniel har många års erfarenhet av kulinariska armaturer som Santi Santamaria i Can Fabes och Ossiano i Atlantis, Dubai. och Gunther Hubrechsen på Les Amis; innan han blev chef kock på Santi i Singapore. Kan Fabes och vid Ossiano i Atlantis, Dubai; och Gunther Hubrechsen på Les Amis; innan han blev chef kock på Santi i Singapore. Han är nu kockchef och samägare på Ola Cocina Del Mar i Marina Bay Financial Center. Han kommer med samma passion och erfarenhet till ditt eget kök när han lagar mat för dig och dina gäster borde du vinna detta fantastiska objekt.