Eva aktiviteter överflöd över Michigan

Eva aktiviteter överflöd över Michigan

Om du letar efter en rolig kväll för att inleda 2014 finns det många alternativ över Michigan på nyårsafton, från så långt bort som Ludington till vissa platser närmare hemmet.

Från familjen vänliga Midnight on Main i Midland och den traditionella nyårsaftonscenen i, till den ovanliga The Puck Drops Här i Ann Arbor för hockeyentusiaster, och musikaliskt inspirerad Mittenfest in, finns det något för alla.

Ludington 2014 New Year Ball Drop erbjuder kul för hela familjen. Southeastern Michiganians kanske vill överväga att göra det till en vinter staycation komplett med övernattningsboende.

Vakna på morgonen av Dec. DeJonge Middle School North Gym. i North James Street Plaza. Musik och minnesglas kommer att erbjudas.

Midnight On Main

Fortsatt med familjen temat nyårsafton, erbjuder Midland Midnight on Main. Evenemanget har en dagslång fest och kommer att omfatta familjecentrerade aktiviteter, samt en rad regionala och kulturella teman.

Höjdpunkter kommer att omfatta levande underhållning, mat och dryck leverantörer, och en nedräkning till en boll droppe och fyrverkeri på midnatt. Evenemangsarrangörer marknadsför det som den största New Year Eve bollfallet i Michigan. bollfallet till Midland var ett bra sätt att få folk i centrum, för att lägga till ett roligt familjeelement till nyårsafton, ha en vuxen händelse som tillgodoses de yngre yrkesverksamma och att lyfta fram vår kulturella mångfald. Det är också ett underbart sätt att förena vår Great Lakes Bay Region. Det kommer att finnas mycket att välja mellan i Motor City och över floden. Från en fyrverkeri till en mängd olika fester inom stadens barer, hotell och restauranger kommer det att finnas ett brett utbud av evenemang för att hålla både lokalbefolkningen och besökaren underhöll.

Populära festpunkter kommer att innehålla NYE 2014 Resolution Ball på Fillmore Theatre, som kommer att innehålla DJ Tommy Holiday, DJ Cue andCircus Performers. Tvärs över TheRiver, Colosseum på Caesars Windsor kommer att presentera en 1980-tal Disco Night med en buffé.

Också ett alternativ, thePrincess Riverboat kommer att ta partiers på sin åttonde årliga nyårsafton Rock the Boat. Det kommer att erbjuda buffé, champagne, levande musik med Motown-tema och dans.

För mer familjecentrerad biljett, kolla in nyårsafton i Never Land och den årliga nyårsajalan för vuxna, både i centrum.

Med en tidig starttid kan familjer njuta av nyårsafton i Never Land bollfall och fyrverkerier, inriktade mot en tidig sängtid för barn. Föräldrar kommer fortfarande att ha tid att släppa sina barn med familjen eller en barnvakt för ett barn gratis natt senare på stan.

The Never Land-händelsen innehåller vanligtvis tecken i restauranger, ponnyridningar, en petting zoo, Thomas tågturer och magiska show. Leverantörer går traditionellt med publiken som säljer varm choklad, kaffe och glöd i de mörka föremålen. Många lokala restauranger är öppna senare. Kalltemperaturer brukar inte avskräcka folkmassan, som i genomsnitt har 4 000 till 5 000 under de senaste åren.

New Year Eve Fest, en årlig tradition i, lockar också en folkmassa varje år. Underhållare omger Bronson Park och utförs på arenor inomhus, alla inom gångavstånd, medan fyrverkesdisplayen är inställd för att tända natthimlen vid midnatt. Det kommer att finnas impersonators, jonglörer, komedihandlingar och levande musik.

Ankomst, ett Journey Tribute Band, kommer att utföra fans favoritlåtar på Utställnings Hall på Radisson, medan Pato Margetic Band kommer att presentera Pato Margetic poesi och hans kärlek till musik på Sanctuary på Institute of the Arts. Utförandet är också Common Shiner vid Första Congregational Church.

Pop och rockband Vi känner Jackson, med Chris Janowiak på tangentbord och huvudsång, Henry Rensch på elbas och Hayes Greer på trummor, kommer att ta scenen vid First Presbyterian Church.

I Bronson Park Celebration Tent kan familjer delta i ett konstprojekt, få ett familjefoto tagen eller besöka med en sagolik karaktär.