evenemang i Queens

evenemang i Queens

Publicerad VARJE WEEK sedan 1873, Queens Ledger är flaggskeppets veckovisa gemensam tidning av de 8 vi publicerar. Vår hela grupp har en läsningstid på 150 000 per vecka.

Med en omlopp på 26 000 varje torsdag, säljs Queens Ledger på mer än 100 kiosker och nyhetslådor i Queens-samhällen Maspeth, Middle Village, Woodside, Elmhurst och Ridgewood. Den tjänar huvudsakligen postnummer 11378, 11379, 11373, 11385, 11377 och skickas via alla Queens postnummer. Det är den officiella ‘rättsliga’ tidningen av Queens. I kombination med The Queens Examiner och våra andra fyra Queens veckovider har vi fler juridiska annonser än någon annan veckovis nyhetsgrupp i Borough. Vi har SIX veckovisa tidningar tillsammans med relaterade webbplatser som ger hyper lokala nyheter, information och evenemangstäckning till olika områden i Queens som nu har 2,3 miljoner invånare. Och i Brooklyn lever The Greenpoint Star, som grundades 1881, fortfarande. Vi har två veckovisa veckor i Brooklyn, som har 2,5 miljoner invånare. Vi är inte bara tidningar längre. Vårt företags motto är ‘Vi’ är inte bara tidningar längre. ‘ Vår filosofi är att skapa och mata flera samhällen av hyper lokala nyhets konsumenter i hela Brooklyn och Queens. Vår önskan om att tillåta annonsörer att rikta sig mot specifika grupper ger företagen bästa möjliga utnyttjande av sina resurser för att få kunderna genom sina dörrar.

Vi publicerar för närvarande åtta veckovisningar i Queens County och Brooklyn, med en sammanlagd omsättning på 150 000. Vår cirkulation är betald / kontrollerad (kombinationskiosk med viss kontrollerad fri distribution och vissa mailade via abonnemang) och finns tillgänglig på mer än 700 tidningskiosker. Vår läsare består av stadens invånare som behöver veckovis information som bildar deras lokala liv.

Från lokala miljöproblem, till våra skolbrädor till lokal ungdoms- och vuxensportrapportering, är Queens Ledger / Greenpoint Star Community Newspaper Group seriös att informera våra läsare om;

1. Vad händer på deras block,

2. Vad händer i deras grannskap, och

3. Vad händer i stadsdelarna i Queens och Brooklyn som påverkar deras liv.

Vår läsare består i stor utsträckning av medborgare, familjer med barn i skolor, människor som deltar i religiösa tjänster och personer som är involverade i gemenskapssport. Faktum är att stiftet Brooklyn har anställt vårt medieföretag som fordon för att främja de 104 katolska grundskolorna i Queens och Brooklyn. Vi använder alla våra medieegenskaper för att marknadsföra sina skolor. Det är ett underbart partnerskap. Vi har prenumerationsprogram för många organisationer i våra samhällen, eftersom de är de som är aktiva. De är de med köpkraft som stöder våra handlare.

Queens County består av en rad städer som är uppdelade i tre olika områden. Grundades 1873, täckte Newtown Register (från vilket vi utvecklades) de lokala nyheterna för Western Queens-gemenskapen. Idag täcker fyra av våra tidningar detta varierade område. De är Queens Ledger, Glendale Register, Forest Hills / Rego Park TIMES och Long Island City / Astoria / Jackson Heights JOURNAL

Upprättad 1909 publicerade Observer veckotidningen av Richmond Hill varje vecka för den staden i South Queens. År 1912 bildades Leaders veckovisa av Woodhaven i kombination med Observer-tidningen och Leader / OBSERVER-tidningen i South Queens. Idag är denna tidning den främsta betalda veckovisa gemenskapsavisen i South Queens som täcker Woodhaven, Richmond Hill, Ozone Park, Jamaica och Howard Beach.

I östra Queens publicerar vi Queens Examinator. Vårt motto; ‘vi täcker inte bara nyheterna, men vi är en del av de samhällen vi tjänar’, skiljer oss från alla nyhetsbyråer som berör området. Vår rika historia och passionerade positiva täckning gör det möjligt för oss att vara en del av allt som händer i de städer vi täcker. Vi är det bästa annonsmediet du kan välja.

I Brooklyn täcker Greenpoint STAR och Brooklyn Northside NEWS de stora stadsdelarna i Brooklyn som är levande och växande. Brooklyn Downtown STAR täcker centrala Brooklyn som en handske.

Vi publicerar en kvartalsvis regional glansig 72 sidmagasin som heter It’s Queens Magazine

Vi har åtta ‘prisbelönta’ (webb 2.1) nyhetswebbplatser (en för alla våra gemenskapstidningar) med berättelser, video, händelsekalender, sport, twitter-flöden, bloggar och en affärskatalog för Brooklyn / Queens med 35 000 listor. Webbplatsen uppdateras hela dagen, sju dagar i veckan. Webbplatserna är mycket intelligenta interaktiva webbplatser som gör det möjligt för läsare att skicka egna bloggar, händelser, placera gratis klassificerade annonser, kommentera historier och interagera med alla medlemmar / läsare och företagskunder från vår Queens Ledger / Greenpoint Star-familj. Det gör mycket av informationen ‘användargenererad’. Affärspartners och kunder blir mer engagerade i BQEMedia genom våra webbplatser. Vi erbjuder sökmotoroptimering och en företagsutvecklingsplan för företag som innehåller metataggar, google kartfinding, video, klassificerade annonser, e-handel, mobil landningssidkuponger och mer. Vi bygger webbplatser för företag och gör dem till en del av vår familj på våra nyhetswebbplatser, vilket ger en hälsosam online-närvaro som är sökbar.

Vårt dagliga nyhetsflöde heter Morning Buzz och ingår i Queens Daily Newsticker Family. Vid 08:00 vardagar skickar vi ut de 20 bästa berättelserna om den dag som människor kommer att prata om hela dagen. Genom vårt e-postmeddelande är det hemsidan. I Brooklyn klockan 8 på vardagar matar vi 7 000 e-post till abonnenter. Det heter Brooklyn Daily Newsticker.

Hyper lokala gemenskapsbloggar är ett sätt vi kommunicerar med ett helt nytt varumärke av nyhetskonsument. Vårt företag motto. ‘Vi är inte bara tidningar längre’ uppnås genom våra mer än två dussin gemenskapsbloggar. Vi täcker många av områdena i Queens och Brooklyn med blogginlägg, evenemangslistor och lokal reklam på ett mycket mer kostnadseffektivt sätt för våra annonseringsklienter . Det här är ett sätt att vi kan serva de hyper lokala butikerna och tjänsterna som kunde ha aldrig haft råd med tidningsannonsering. För så lite som $ 10 per månad kan annonsörer nu få en annons på en lokal blogg, en företags profil sida på vår Business News webbplats och lite kärlek på våra sociala medier plattformar och samhällskalender avsnitt på våra tidningar webbplatser. Vi finner att vi kan engagera våra medlemmar, småföretagare och aktiva familjer med denna marknadsföringsplattform.

Vi är värd dussintals sociala nätverkstjänster för webbplatser för webbanvändare.

Vår strategi för socialt nätverk omfattar konsekventa lokala newsy twitter-flöden till våra anhängare, korta nyhetsvarningar och ett antal etablerade bloggar, som täcker grannskap och intressen i hela Queens och Brooklyn.

Nummer du borde vara medveten om

397 Det är antalet bokstäver till redaktören som vi publicerade förra året. Brev betyder att läsare är inblandade i våra tidningar. Vissa är överens med oss, vissa är oense, men de bryr sig nog att skriva.

2.588 Det är så många bilder som vi publicerade i våra 8 tidningar mellan december 2015 och november 2016. Lokala människor, platser och evenemang är vad våra lokala papper handlar om. Vi prenumererar inte på en nationell trådtjänst eftersom vi känner till våra läsare betala för lokala nyheter, lokala åtgärder och grannskapsaktiviteter.

11.432 Det är så många fastighetsförteckningar som vi publicerade i våra tidningar och i vår Daily Newsticker mellan december 2015 och december 2016. Vi ser Real Estate som tyg i en gemenskaps tidning. Vi tror att en riktig gemenskapstidning har örat av Real Fastighetsbranschen. Vi tar ledningen i fastighetsmäklarnas ögon. SIX sidor listor varje vecka, listor över fastigheter som säljs och informativa fastighetsnyheter.

5 396 Det är så många nyheter vi publicerade i våra tidningar, webbplatser, bloggar och sociala medier i de senaste 12 månaderna. Berättelser om frågor från lokala nyheter, undersökningsberättelser, sportdäck, profiler, live tweets, recensioner och lokala evenemang är vad som gör våra papper den mest läsare vänliga källan till nyheter tillgängliga.

104 Det är så många ögon på veckan som vi publicerade i våra tidningar förra året. Ögonlocken i veckan är bilder av vår personal och våra läsare. De är bilder av platser som har försummat, innehåller graffiti eller smutsiga. producera åtgärder.

2.893 Det var så många annonser som visade sig i våra tidningar och digitala nyhetsplattformar från februari 2016 till januari 2017. Dessa annonsörer satte sin tro på vårt papper och mottog svar på deras marknadsföringsinsatser. Från annonser i vår mat och underhållning guider våra annonser jobba. Fråga bara våra 8 000 annonsörer. Vi är stolta över att vara den 1 nyhets- och reklamkällan för alla Queens County och Brooklyn.

972 853 Det är så många träffar våra webbfastigheter som mottogs i november 2016. Nu är det ‘EXCITING!’

Alla publikationer har en torsdagspost. De anländer till tidningskiosker onsdag morgon och anländer i posten torsdagen. Nyhetsbrevcirkulationen sker på onsdag och torsdag med ytterligare cirkulation och påfyllnad på fredag.