Evenemang syftar till att underlätta semesterlidande

Evenemang syftar till att underlätta semesterlidande

Prenumerationer Gå till Prenumerationscenter för att hantera din: Min profil ‘Det var en riktig gåva för mig eftersom jag lärde mig att det finns vissa regler för känslomässigt liv och om du inte lever ditt liv enligt dessa regler, kan du bli snygg som en bug. ‘Samson gick till terapi och reflekterade i sitt liv. Därifrån lärde han sig hjälpa andra människor med liknande kamp och lindra stigmatiseringen av emotionell nöd. Nu en livs tränare sa Samson att semesterperioden kan vara en särskilt svår tid eftersom allt går upp som om någon har vunnit volymen. ‘För att komma från ohälsosam till frisk måste du göra någonting,’ sa han. ‘Det vunnit inte bara falla ur himlen.’ Han uppmanar människor att inte frukta sina känslor . Säsongens semester kan vara ensam och deprimerande för vissa personer. För din partner förstärker mental hälsa i framtiden. ‘Många människor är i krig mot sina nervsystem, de försöker att drog det, oavsett hur de kan, om det är alkohol eller droger eller arbete eller sex, ‘sa han. Han är hos göra en händelse som heter Depression Confessions senare i månaden för att sammanföra människor som har varit på ett mörkt ställe och kommit ut ur det.