Excellence för Laguna

Excellence för Laguna

flickor ‘vannpolo laget nådde eliten åtta av CIF Southern Division Division 1 playoffs och missade bara landning en plats i final fyra. Den sjätte rankade Breakers nådde kvartfinalen om de var kantade i övertid, 11 10, fjärde rankad Newport Hamn.

Laguna blev en perfekt Orange Coast League rekord för det sjunde raka året under Coach Ethan Damato.

‘Jag tror verkligen att årets lag överblev,’ Damato sa. ‘Vi avslutade året rankat i de sex bästa i både [Orange] och divisionen. Vi avslutade sjätte i de tre bästa gymnasieturnerna (Newport Holiday Cup, Santa Barbara, Irvine Southern California Championships) i landet, och vi kämpade med de bästa i landet.

‘Jag är mycket nöjd med våra seniorers ansträngningar och med den erfarenhet som våra underklasstagare har fått under hela året. Vi planerar att vara tillbaka i semis nästa år med chans till ett D 1-mästerskap, och vem vet, kanske vinna det hela en av dessa dagar. ‘

Sophomore Makenzie Fischer heter MVP av OCL. Första teammedlemmen inkluderade seniorer Lexi Del Toro, Sydney Saxe och Mackenzie Baldridge och junior målvakt Jenna Knott. Sophomore Brighid Burnes och freshmen Natalie Selin och Haley Evans gjorde andra lag.

Fischer och Del Toro senare namngavs till flickorna ‘Water Polo All CIF Southern Division Division 1-laget.

gjorde sin väg till eftersäsongsspel i pojkarfotboll efter att Breakers fick en stor kaj till CIF Southern Division Division 5 playoff-fältet. De hade sin säsong till ett slut i en 2 1 vildspel på Diamond Bar. avslutade säsongen 9 4 5. Senior Reece Barton heter Offensive Co MVP i Orange Coast League.

‘Detta är tredje året i rad, laget har förbättrat både sin liga och övergripande rekord och pojkarna bör vara mycket stolta över alla sina ansträngningar under hela säsongen, säger coach Dan Richards.