Exempel på Holiday Invitation Wording

Exempel på Holiday Invitation Wording

Först och främst.

Oavsett om du ska vara värd för en formell, semi- formell eller avslappnad semesterfest, glöm inte att inkludera datum, tid och adress för var festen kommer att hållas, samt ditt telefonnummer och e-postadress , så om folk vill bekräfta någonting med dig kan du enkelt nås. Detta sparar tid och ansträngning och mycket huvudvärk på vägen om du ger all viktig information och speciella anvisningar inom inbjudan själv.

‘RSVPs’ krävs i allmänhet för händelser där ett antal anställda behövs, till exempel utarbetade middagar och fester som kräver en viss mängd sittplatser. Du kommer att vilja fråga om ett ‘RSVP by’ datum om du behöver veta den här informationen. ‘Endast beklagar’ är ett sätt att fråga människor att bara varna dig om de inte kommer att delta. Normalt är det här för en händelse som har diskuterats förut, eller för en händelse som inte är beroende av exakt antal anställda. Det fungerar bra för fester som hålls i huset, små samlingar av intima vänner eller var som helst du inte har att oroa sig för sittplatser.

Bildkredit: kelp1966Hosting a black tie affair? Du kommer att vilja se till att du matchar detta med vältalig formulering! Inte bara säga ‘Hej vi’ har en fest, ‘säg det med stil! 1Du är hjärtligt inbjudna att delta i vår gala på tröskeln till New Festen kommer att vara värd för Miss Lynn och Sir Duncan Smith. Kom ihåg att det här är en svart slipsaffär, så passar jackor, slipsar och fina skor krävs. Damerna uppmanas att bära sina favorit cocktailklänningar. hur du ritar upp dina vänner, familj och medarbetare i sin söndag bäst för din fest!

Bildkredit: DoramonMiss Jaquelin Hyde inbjuder dig till en semesterkakautbyte innan semesterperioden har kommit och gått! Var god bära din söndag bästa (slacks, polos, blusar och / eller klänningar tack!) Och ta med några batchar av hemgjorda kakor (såväl som receptet). Det kommer att finnas varm choklad och hors d ‘uvres kommer att serveras, liksom massor av kakor! TimeRSVP till: 555 555 5555

Casual Fun Parties

Om du bara tittar på att vara värd för en ‘kom som du är’ stilfest med familj och vänner (och mycket roligt, förstås!) Hoppa över den fina formuleringen och var lite mer rakt framåt. Glöm inte att detaljera vad du kommer att göra för att få folk upphetsad för det.