Exotiska semester på en strävande budget

Exotiska semester på en strävande budget

Är du trött på att gå på samma tråkiga semester år efter år? Är du ute efter att resa någonstans exotiska i år är bara din semesterbudget lite begränsad? Många människor är övertygade om att exotiska semestrar är bara för de rika och kända eller för dem som har pengar att bränna, men du blir förmodligen överraskad av hur många exotiska semestern är tillgängliga för dem som du, med en begränsad semesterbudget. I denna artikel kommer vi att presentera dig för ett par exotiska semesterplatser i Sydamerika som är perfekta för att spicing upp din nästa semester.

Exotiska semestrar på en sträckande budget: Santiago, Chile

Om du ska resa till Sydamerika måste du bara stoppa i det historiska Santiago, Chile. Santiago ligger vid foten av det majestätiska bergskedjan Andes och nära fantastiska stränder. Kanske den bästa delen om Santiago är att det är en mycket prisvärd ställe att bo. Santiago är hem för några av de finaste hotellen i Sydamerika, med hotellpriser från endast $ 50 till $ 100, och med så mycket att se i Santiago vill du definitivt stanna några nätter medan du är där.

Santiago, Chile är en exotisk semester som innehåller många museer och konstgallerier tillsammans med lokal, utomhus shopping och fantastisk arkitektur. Hundratals restauranger och kaféer prickar på det chilenska landskapet, med munnen vattning lokala kök och läckra cocktails för att hjälpa dig att slappna av och koppla av.

Exotiska semester på budgeten: Buenos Aires, Argentina

Tidigare var en exotisk semester till Buenos Aires Argentina inte överkomligt, men de senaste ekonomiska svårigheterna i landet har lett till att många argentinska semesterägare slänger sina priser i ett försök att locka till sig mer turism. Och det fungerade också. Idag kan resenärer som reser till Argentina enkelt nå med mindre än hundra dollar om dagen och ta med allt det här fantastiska storstadsområdet har att erbjuda.

Buenos Aires erbjuder vita sandstränder och fantastisk natur som är perfekt för utforskaren i din grupp, men det kan inte ifrågasättas att den här byn är mest känd för sitt fantastiska, oavbrutna nattliv. Perfekt för unga resenärer som vill festa, Buenos Aires har hundratals läckra lokala restauranger och musikfyllda nattklubbar där dans och festing rasar hela natten.

De sydamerikanska städerna Santiago och Buenos Aires är bara två exempel på hur du kan sträcka din semesterbudget i år och gör fortfarande något ovanligt. Om en exotisk semester är vad du efter ska Sydamerika definitivt vara på din lista.