Extra säkerhet vid Atlantic Coast High School efter oro över sociala medier

Extra säkerhet vid Atlantic Coast High School efter oro över sociala medier

Vi förser dig med detta brev för att informera dig om en social media som cirkulerar bland studenterna, de proaktiva åtgärder vi tar för att ta itu med det och de steg du kan ta för att samarbeta med oss ​​för att upprätthålla en säker och positiv miljö vid Atlantic Coast High Skola.

Skoladministrationen har blivit medveten om inlägg på sociala medier av elever med inflammatoriskt språk. Även om det inte finns några specifika eller trovärdiga hot i samband med inläggen, och inläggen inte gjordes på campus, tog de oro över missbruk av sociala medier av studenter och de negativa effekterna de kan ha på vår campus. Som ett resultat av detta utnyttjar skolledarna möjligheten att proaktivt ta itu med detta med studenter omedelbart genom att införliva diskussioner om hur sociala media påverkar alla våra engelska kurser. Vi planerar också evenemang och en föräldrakursus med gemenskapspartners att hjälpa till vidare med denna viktiga dialog.

Att tillhandahålla en säker inlärningsmiljö är avgörande för vår skolas framgång, och det kräver både föräldra- och studentåtagande. Unga studenter tenderar att ha en impulsiv inställning till sociala medier och kan inte förstå att varje inlägg eller bild och text delas skapar ett permanent digitalt fotavtryck. Jag uppmuntrar dig att diskutera hur man använder sociala medier på ett ansvarsfullt sätt och att övervaka sin verksamhet dagligen. Tänk också på att påminna dem om de roller de delar i att bidra till säkerheten på vår campus och hur dåliga val på sociala medier kan leda till allvarliga och ofta livsförändrande konsekvenser.