extra skräp väska tillåten för semesterperioden

extra skräp väska tillåten för semesterperioden

Prenumerationer Gå till Prenumerationscenter för att hantera din: Min profil När familjer är upptagna med att byta in presenter och lägga det under det ljust dekorerade juleträdet, kommer tjänstemän från stadens fasta avfall och återvinningstjänster att påminna invånarna för att se till att de återvinner sina naturliga träd släppa av den på en av deras chipping platser. Officiella släppte ett skriftligt uttalande på tisdag som påminner invånarna i nordvästra Ontario för att ta bort ornament, glitter och något färgat foliepapperspapper innan du återvinner ditt träd. Träd kan inte lämnas på återvinningsdepoter eller lämnas ut vid kanten för insamling med skräpet. Med ökningen av avfallet under semestern kommer staden också att tillåta invånare att lägga ut en tredje skräpsecka utan taggar på det första insamlingsdatumet efter nyårsdagen. Thunder City Bays fasta avfall och återvinningsanläggning, som ligger på Mapleward Road 5405, kommer att stängas under helgen fram till och med den 25: e och julafton och C hristmas day.There är ingen avgift för tree chipping och drop off platser kommer att öppnas från tisdag 26 december till fredag, jan 12. Reuters uppmanas också att använda återvinningsbara material för presentförpackning denna semester som hög bläck innehåll på folieförpackningspapper gör dem icke återvinningsbara.