Ska Europa stängas i augusti

Ska Europa stängas i augusti

August är den bästa månaden för att vara på jobbet i Europa, de flesta (som har barn) tar månaden av och utnyttjar skollov. På kontoret Gå Ner I Vikt Snabbt Piller är telefonen tyst, du får chansen att göra mycket gjort utan ständiga avbrott av ‘normala’ arbetsperioder, runt staden, gatorna är tysta, parkering är lätt, restaurangerna är inte fulla.

Detta är årets bästa tid!

Jag tror att hela Europa ska ta av augusti. Praktiskt taget alla länder i Europa, utom i Förenade kungariket, så varför inte hävda det en national helgdag? Det är väldigt svårt att arbeta i en kontorsmiljö när du vet att de flesta av dina europeiska motsvarigheter klappar upp på en strand någonstans. Dessutom är det så mycket bättre att komma tillbaka i september, avslappnad, solkust och, viktigare, vilade.

De flesta brittiska företag som ges mellan 4 och 5 veckors semester per år, och jag skulle hata att behöva ta någon av den tiden i augusti. Jag uppfostrade mina barn, jag vill inte lyssna på andras skrotning och skrika i sena timmar! En dag förhoppningsvis blir jag mormor och jag ser fram emot att leka med mina barnbarn på semester.

Jag tror att det borde stänga ner från maj till oktober. Utöver detta borde arbetstagarna få ytterligare 4 veckor att ta sig tid när de vill. Som om någon borde jobba alls är det Gå Ner I Vikt Snabbt Piller 1999 vad som hände med robotarbetarna? Någon minns världens mässor? Vad hände med morgondagens värld?

När jag lyssnar på några av kommentarerna som skrivits här, känner jag mig så ledsen för vissa människor. ‘Det är en konkurrenskraftig värld’, ‘Att arbeta hårt är avkopplande’. Vilken last av skräp. Om hela världen tog av augusti så skulle det inte bli någon tävling i augusti, ingen sak / vinst / pengar förlorade. glöm folk, Gå Ner I Vikt Snabbt Piller vi föddes inte bara för att vara slavar till ekonomin.

Matt lag, man borde njuta av livet under hela livet och inte vänta på pension, många gör det aldrig alls. För dem som inte bor i soliga klimat förstår du inte vad en välsignelse solskenet i augusti är. Om en ‘ s livsstil och arbetsmönster kan rotera kring att arbeta i 12 månader med en månad, kan detta leda till en hälsosammare befolkning som i sin tur ger en sund ekonomi.

Om folk känner att de inte kan ta sin semester i ett kontinuerligt block, vad är meningen med att ha det? Min fru var tvungen att slåss mot sin arbetsgivare för att få bara tio dagar att gå in på min brors bröllop i.

När jag går på en sådan resa så långt bort för att besöka familjen är den största kostnaden överlägset flygpriset, så det är vettigt att få ut det mesta genom att stanna i tre veckor eller mer. Varför är så många människor så materialistiska att de inte vill ta tid att njuta av frukten av deras arbete? Engelska i JA, för trots att arbetet är bra för själen bor de flesta människor själen lever och arbetar många år. I augusti målar du en bild, cykla, oavsett vad du tar dig tid att berika ditt liv. Det mesta av livet är en annans illusion. Gör August din egen.