skapa kändis semester ser hemma video

skapa kändis semester ser hemma video

I morse kommer vi att stjäla några av de bästa utseendet från våra favoritkändisar till ett mycket bättre pris. Hundratals dollar mindre. Ibland tusentals Gå Ner I Vikt Snabbt Piller dollar mindre. Här visar vi hur ‘People’ s ‘stilregissör Andrea är lavinalt. De ser alltid felfritt ut. Några tips när vi går ut genom dörren, hur vi ser ut som en kändis för mindre. Jo, de goda nyheterna är faktiskt mycket enklare än du tror att klä dig som en kändis. Jag menar att du kan handla online, handla i butikerna. Och jag gillar att använda kändisar för att inspirera mina egna kläder. Se hur man stilar sakerna i din garderob. Nya sätt att bära dem. En av våra första kändisar vi älskar att följa är Reese Witherspoon och ser alltid fantastiskt ut. veckor sedan. Bryt ner vad hon har på sig. Hon har på sig en mycket festlig metallisk cocktailklänning från Dra draper Jane ‘s detaljhandel för 275 och parat den med St. Laurent heels ca $ 800 och en stor nacke sist från Sarah Chloe. En vacker semesterlook. Definitivt i tusentals. Säkert. Tack för att du gjorde matte för mig. Låt oss ta fram vår första modell. Vi kommer att visa hur du kan få Reese att leta efter mindre. Skön. Ja. Så det här är Sarah och hon har på sig en klänning från aqua på Bloomingdale. Det är nästan identiskt, förutom att det kostar $ 88 och hennes skor, de är $ 36 och Sarah svär att de är bekväma. Ja, de ser så mycket ut som st. Laurent ones. Förutom utan prislappen. 30 något dollar. Hela utseendet med nackdelen är 150. Fantastiskt .Jahara ser fantastiskt ut .Och rätt, vår nästa kändis vi ska diskutera, hon ser alltid fantastiskt ut. Jennifer Lopez. Vi kommer att ta en titt på henne tidigare i månaden, jag älskar det här utseendet, och det kommer med en mycket stor prislapp. Ja, det är ganska dyrt, så väskan är ensam som $ 4 000 från Tom Ford. Ingen stor grej. Booties är som 700 och hon har $ 1500 örhängen så totalt sett tittar du på som $ 8 000. Ge bara eller ta några. $ 8 000. Hon ser fantastiskt ut, men det är ganska mycket utav alla s prisklass. Vi har Gå Ner I Vikt Snabbt Piller en väg för att få samma utseende för mindre. Vår nästa modell ser fantastiskt just nu. Jag älskar det här. Det är bra. Okej. Så hur tog du det av? Hur mycket kostar det. Detta var överraskande lätt att kopiera. Bär en $ 85 päls från ganska små saker. Skor är H $ 50. Hennes turtleneck är $ 19, örhängen $ 19. Hela utseendet är $ 300 för varje sak som hon har på sig. Du behöver inte köpa allt, men om du vill Det är så fantastiskt Jag älskar påsen med jeans. Precis som Jennifer om inte bättre. uppfattat. Okej. Nästa för killarna. Eftersom vi inte kan lämna dem, har vi Nick Jonas på amas i svart. Låt oss bryta ner vad han har på. I huvudet till Dzhokhar Tsarnaev John varvatos. Showpiece hans kappa som är ca 1800 kronor, läderjacka. Bär Henley, coola tryckta byxor och stövlarna. Så nu har vi Nick Jonas och Gå Ner I Vikt På En Vecka vår senaste modell ser chic och fab. Det här är Ben och hans jacka är för evigt 21. Det är $ 44. Nej det är det inte. Så mycket bättre, eller hur? Åh herre gud. Skor till salu för 39. Lägenhet 9. Allt han har på sig är super överkomligt. Hela seriet är som $ 160 jämfört med Nick s som var 3.000. Wow. Det är fantastiskt. Jag måste säga att du gjorde ett bra jobb, Andrea. Det här är allt så att vi kan se ut som kändisarna och inte bryta banken. Tack så mycket. Vi uppskattar det. Ginger, släpp det över till

Detta transkript har genererats automatiskt och kan inte vara 100% korrekt.