Skate på is på UTC köpcentrum

Skate på is på UTC köpcentrum

Om du någonsin ville åka skridskor genom paradisets hörn, nu är din chans.

I helgen kommer en skridskobana att ligga inbäddat bland strängarna av upplysta palmer, julgranar och ljusskärmar i University Town Center. Eftersom detaljhandelsdistriktet vid Interstate 75 och University Parkway-utbytet har ökat genom åren har det också sitt rykte för att få en spektakulär helgdagsljusutställning.

Nu bygger Manatee County baserat Benderson Development Co. och Taubman Center Inc. Mall vid University Town Center den traditionen till en helt ny interaktiv nivå. Skridskobanen borde vara öppen i helgen, även om det är tillåtet för vädret. Det kostar $ 10 att hyra skridskor och använder rinken i 90 minuter, men bortom det är allt på Holidays on the Green gratis och öppet för allmänheten till och med den 15 januari.

Jag hade chansen att turnera grunderna och se tältet täckt riktiga isbanan inte så hårda, grova syntetiska saker med Lauren Clark och Jeramy Burkinshaw, köpcentret marknadschef och general manager, på torsdag morgon.

Så länge det är kallare än 78 grader, kan de rulla upp tältets sidor så att gästerna kan åka skridskor utomhus, men det finns mer på projektet än det.

Besättningar bygger nya tegel gångvägar runt området för att uppmuntra walkability från köpcentret till The Green till närliggande West District vid University Town Center. Det är ett litet spårtåg till sidan att barnen kommer att kunna köra genom semesterbyen utan kostnad. Planer för en scen är på gång och de har några semesterteman levande underhållning som är anpassat för att gå med. Det finns planer på att visa filmer på en stor skärm varje vecka. De har släppt en lista ännu, men det är i linje med ‘ Rudolph the Red Nosed Reindeer, ” Frosty the Snowman ‘och’ Elf. ‘De syftar på klassikerna som folk kan titta på om och om igen, berättade Burkinshaw för mig.

Den regionen Gå Ner I Vikt Snabbt Piller är redan med ljus, men Benderson har anlitat lite hjälp från lokala barn på dekorationerna. Utvecklingsbolaget har tappat bort stora bitar av plywood på områdesskolor och bad dem att göra ett stort hälsningskort till samhället. Gäster på The Green kommer att kunna rösta på sina favoriter, och i slutet av säsongen kommer de tre vinnande skolorna att få en donation.

Det community fokuserade. Det upplever driven. Det något som inget köpcentrum i sydvästra Florida någonsin har gjort tidigare.

Och det är en del av en nationellt växande trend. Konsumenterna kan beställa nästan allt med ett knapptryck och leverera det, så shoppare måste ha en anledning att lämna sina hem. De vill bara ha en hel shoppingväska från traditionella tegel- och murbruk. De vill ha en upplevelse, och Mall på University Town Center har erbjudit några av dem 2017.

På mindre än ett år sedan Clark och Burkinshaw tog över ledarskapet vid det 3 år gamla köpcentret, fanns det ett obestridligt tryck för att föra samhället till köpcentret. Det började under våren när de rullade ut en gratis söndag morgon gym och fortsatte i sommar med en åtta veckors barn ‘aktiviteter klubb.

Jag trodde att initiativet höjde denna månad när köpcentret var värd en särskild fyrverkeri och välkomstfest för Santa som tog över 10 000 människor till köpcentret.

Sedan såg jag den här skridskobanen i morse.

Amazon kan kunna släppa alla mina julklappar till min dörr, men det kan lägga en skridskoåkning där.

Och Clark påminde mig om att 90 procent av alla inköp fortfarande görs i tegel- och murbruk. Konsumenter använder alltmer online shopping för prisjämförelse, men det finns några produkter som köpare verkligen vill känna, röra och försöka Gå Ner I Vikt På Viktminskning Tabletter En Vecka innan de köper.

Oavsett om kunderna handlar butikerna eller inte under dessa speciella evenemang, bygger dessa erfarenheter en förtrogenhet och skapar en lojalitet med köpcentret. När de är redo att känna och röra en produkt, vänder de sig till den plats de känner till.

Att fortsätta i detta grova detaljhandelsklimat handlar om att ta de 90 minuter som genomsnittskonsumenten spenderar på köpcentret och gör det till någonting som de kommer ihåg för evigt, berättade Clark för mig. skridskoåkning under semesterglödet av palmer? Det kan bara göra det.