Skattekredit och semestermål passerar montering

Skattekredit och semestermål passerar montering

MADISON, WI (WSAU Gå Ner I Vikt Snabbt Piller Wisconsin Radio Network) En statsförsamlingskommitté flyttade snabbt onsdag för att förordna lagstiftning som ger föräldrarna en skattrabatt och skapar en statlig säljskattssemester.

Lagstiftare höll en utfrågning och röstade sedan längs partiledningar för att flytta räkningen ur utskottet och rensade vägen för en eventuell omröstning i våningen. Demokratiska statssekreteraren Melissa Sargent (D Madison), som sitter i utskottet, sa att den skyndades igenom med mycket Gå Ner I Vikt Snabbt Piller liten tid för debatt som en kampanjgimmick. ‘Denna lagstiftning känns väldigt mycket som en Gå Ner I Vikt Snabbt Piller sista drogförsök att köpa röster , ‘hävdade hon.

Församling republikaner hävdar att $ 100 per barn skatt rabatt, tillsammans med en föreslagen moms helgdag i början av augusti, är utformade för att återställa statliga besparingar tillbaka till allmänheten.

Medan församlingen skulle kunna ta upp lagstiftningen innan den bryter upp arbetet för året nästa vecka, fortsätter lagstiftningen i den statliga senaten att vara osäker. Guvernör Scott Walker har namngett passerar rabattbestämmelsen är bland hans högsta prioriteter innan lagstiftare upphör för året.