Skelettrester hittades nära Fairacres och Picacho väster om Las Cruces

Skelettrester hittades nära Fairacres och Picacho väster om Las Cruces

Hem Nyheter El Paso Nyheter Gå Ner I Vikt Snabbt Piller New Mexico Nyheter USA / Världs Nyheter Texas News Crime Nyheter ABC 7 Xtra Special Reports Utbildning Fotogallerier Livsström Väder Vädervarningar Trafik Trafikkameror Bridge Väntetider Texas Vägförhållanden New Mexico Vägförhållanden Flygplats Flyginformation Pump Patrull Video Händelse Livestream Newscast Livestream Local News Video ABC Nyheter Stream Sport Borderland Blitz Community Champions UTEP Sport NMSU Sport Livsstil Underhållning Evenemangskalender Mat Hus / Hem Husdjur ABC: s Health Stand With Estela Hälsa Las Palmas Del Sol Hälso- och sjukvård El Paso Kosmetisk Kirurgi Rio Gå Ner I Vikt Snabbt Piller Grande OBGYN Optimal Prestationsterapi Mental Hälsa Fråga experten Legacy Construction Supreme tvättrengörare Dela Ladda ner våra appar Registrera dig för Nyhetsbrev Skicka in tips / bilder / video Följ oss på sociala medier KVIA Historia om KVIA Contest / Regler Sekretesspolicy Stängt Captioning Concerns FCC OFFENTLIG FIL Personer i ABC 7 Kontakta oss TV Annonser Sök

Skelettrester hittades nära Fairacres och Picacho väster om La

LAS CRUCES, New Mexico Skelettrester hittades i området nära Fairacres och Picacho, de brottsbekämpande tjänstemännen på plats sa till ABC 7 New Mexico Mobile Newsroom.

Dona Ana County Sheriff Office undersöker. Det är oklart Gå Ner I Vikt På En Vecka om resterna är det för en kvinna eller en man.

Resterna verkade ha hittats på sydvästra hörnet av ett lager mindre än en kvart mil från Fairacres Elementary. Det fanns ingen skolmåndag på grund av Columbus Day-semestern.

Detektiv på scen beskrev resterna som ‘allvarligt sönderdelad’. Det verkar att resterna dumpades på platsen. Detektiverna har ingen aning om hur länge resterna var på den platsen före måndagsmorgon.