skickar skepp till Puerto Rico för orkanavlastning

skickar skepp till Puerto Rico för orkanavlastning

NEW YORKRoyal Caribbean använder ett kryssningsfartyg som hjälper till att evakuera människor från Puerto Rico och leverera nödvändiga resurser till Karibiska öarna.

Cruiselinjen meddelade tisdag att den avbryter sin 30 september Adventure of the Sea-resa så att den kan använda skeppet för att hjälpa offren till orkanen Maria.

Idag kommer äventyret av havet docka i Puerto Rico, det första stoppet i en serie av tre för att släppa av befintliga försörjningsvaror plockar upp evakuer. Croix och St. Thomas, som drabbades av både Maria och orkanen Irma. Äventyr anländer till San Juan på onsdag och kommer ta evakuerer till Fort Lauderdale innan vi återvänder till Puerto Rico nästa vecka. Endast tio flygningar gjorde det till och från San Juan flygplats tisdagen, och bara 18 är planerade till onsdag. Gå Ner I Vikt Snabbt Piller Säkerhetskontroller görs för hand eftersom TSA-utrustning skadades i stormen och flygbolagen har svårt att skriva ombordstigningspass.

En vecka efter Maria träffas, är människor desperata för bestämmelser.

Vänligen aktivera Javascript för att se den här videon

Royal Caribbean donerar vatten, medicinsk utrustning och mer till dem som behöver det.

Företaget började erbjuda hjälp efter orkanen Irma förstörde en bred del av Karibien tidigare denna månad. Hittills har det hjälpt till att evakuera mer än 1700 personer och har lovat att matcha donationer på upp till 1 miljon dollar för att hjälpa till med Irma-lättnad.

Andra kryssningsrederier ligger också Gå Ner I Vikt Snabbt Piller i.

Norwegian Cruise Line samarbetar med katastrofhjälpsgruppen All Hands Volunteers för att hjälpa till att bygga om skolor och infrastruktur i Puerto Rico. Företaget donerar 600 000 dollar för att återuppbygga insatserna i Florida Keys och Karibien, och har lovat att matcha upp till 1,25 miljoner dollar i donationer till All Hands Volunteers och Happy Heart Funds insatser från sina gäster, lagmedlemmar och partners.

Efter orkanen Irma sättade karnevalen 11 fartyg att ta med tillförsel till öar i Karibien. Fartygen har gjort stopp i Gå Ner I Vikt På En Vecka Antigua och St. Kitts för att släppa av leveranser till Barbuda och St Maarten under regelbundna kryssningsturer.

Förutom att göra donationer, gick Carnival Corporation till Micky och Madeleine Arison Family Foundation och Miami HEAT Charitable Fund i pantsättning upp till 10 miljoner dollar i finansiering och stöd till Florida och Karibien efter Irma.