Skidåkning i centrala Minneapolis

Skidåkning i centrala Minneapolis

Minnesota på vintern kan vara hemma för några av de kallaste temperaturerna på planeten.

Brian McCollor, en skidåkare i Minneapolis, är 16 grader. Jag har ett par lager på och jag är inte kall alls. Det är vackert ute. Super Bowl 52, de sätter norr när de kallar det, i fullskärm. För att göra det, använder de den 200 fot långa amerikanska Birkebeiner International Bridge.

Super Bowl Committee kom tillsammans och sa att vi verkligen vill visa vad som händer i övre Midwest när det är vinter. Vi stannar inte inuti när det är kallt, vi kommer utanför. Vi skidar, cyklar, kör vi och det betyder att vi har snö, så de säger vad vi ska göra. Vi måste sätta snö downtown, de säger att vi hörs att du har den här bron som du kan åka skidor över och vi Gå Ner I Vikt Snabbt Piller sa, säger vi Ben Popp, chef för American Brikebeiner Ski Gå Ner I Vikt På En Vecka Foundation.

18 semitrafikbelastningar och en tre timmars häck från Wisconsin senare spänner den nu över 200 meter över Nicollet Mall, hem för Super Bowl Live, och går faktiskt upp och över 9: e gatan.

och se nu har vi skidåkning och fet cykling och allt du kan föreställa dig rätt i centrala Minneapolis, säger Popp

Det är uppenbart att det inte finns någon brist på att få omfamna förkylningen Gå Ner ett Kilo I Veckan i veckan.

Popp säger, möjligheten att få visa vad vi gör i norr att vissa människor i North Carolina eller Arizona skulle säga det galet, vi gör det faktiskt. För att kommentera här bekräftar du att du har läst och godkänt våra användarvillkor. Kommenterare som bryter mot dessa villkor, inklusive användning av vulgärt språk eller rasslur, kommer att förbjudas. Var vänlig respektera andras åsikter. Om du ser en olämplig kommentar markerar du den för våra moderatorer att granska.