Skidåkning snowboard nära Boulder

Skidåkning snowboard Viktminskning Tabletter nära Boulder

Skidbussen är ett fantastiskt sätt att slå Summit County backarna med några dussin av dina bästa vänner. Det är billigt, och du kan antingen lura eller vara den killen som gör roliga / meningsfulla saker för människor medan de nöjer sig. Planera det fylls snabbt. Schemat går upp ungefär en månad innan bussen börjar bussa.

Boulder sparkar röv av många anledningar. Och efter några mycket nödvändiga uppgraderingar, en ny stollyft, logotyp och motto: Kör mindre, skidor mer det ser bättre ut än någonsin.

I år slog orten ner sina 70-åriga singel- och dubbelstollyftar och installerade ett nytt, sex personer, ersättning för höghastighetståg. Eldo Express kommer att gå från bas till spets snabbare än din mamma i natt, Trebek: ett blixtnedslag snabb 4,5 minuter.

Uppgraderingen på 5 miljoner dollar kommer att slutföras i tid för 2017 2018-säsongen. Buffor kan få ett Eldora pass för $ 309; riktiga vuxna kommer att ta ut en extra $ 100 för samma privilegium.

Om 1.600 vertikala fötter är alltför tämma för dig, gå in i det höga landet för några av landets bästa skidåkning. Allt som finns kvar är hur man övertygar dina föräldrar om att ett skidkort ska räknas mot dina utgifter för utbildning.

Här är dina alternativ för den kommande säsongen. Många av collegepassen kräver bland annat giltiga studentidentifiering och kursplaner. Kolla på webbplatserna för detaljer. Som alltid i skidåkning och ombordstigning finns inga garantier för pris-, väder- eller avlastningsnivåer. Krossa smart.

Rocky Mountain Super Pass Plus

Obegränsad tillgång till Eldora, Winter Park och Copper Mountain, plus sex dagar vid Steamboat Springs och tre vid Crested Butte kommer att köra dig $ 479 med giltigt student ID, $ 599 utan.

Epic Pass: En bit spendy på $ 859 (ingen rabatt för Buffs), men det ger obegränsad tillgång till Colorado Resorts Vail, Beaver Creek, Breckenridge, Keystone, Arapahoe Basin. Inga blackouts, inga begränsningar.

Epic Local College Pass: En cool $ 589 får dig obegränsade dagar vid Breckenridge, Keystone och Arapahoe Basin och 10 dagar på Vail and Beaver Creek, du vill ha kille.

College Summit Value Pass: Det perfekta Summit County-avtalet, detta pass är för obegränsade dagar vid Keystone och Arapahoe Basin, favoriter av lokalbefolkningen. Det får dig också till Breckenridge, med några semesterrestriktioner. Breck biljetter på blackout dagar är halv pris. Full pass är $ 439. Passera

Ingen studentrabatt för den här, men med 44 orter och fem dagar vid var och en som är 220 dagar av total skidåkning / ombordstigning för dig av liberal arts Viktminskning Tabletter majors det är en hel del. Eldora, Winter Park, Steamboat, Crested Butte och Copper Mountain representerar Colorado på detta pass, plus dussintals andra från East Coast till väst och däremellan. Skruva upp den för $ 679.

Rutt 40 Pass

Detta pass är namngivet för motorvägen som förbinder vinterparkerna och Steamboat resortsna. Obegränsade dagar på Winter Park plus fyra på Steamboat kommer att köra vuxna $ 489 och högskolestudenter $ 399.

Väl värt vandringen, Steamboat är också hem för Jordgubbsparken Natural Hot Springs. Skyttlarna löper regelbundet från staden, och fjädrarna är kläderna valfria efter mörkret.

Vi förväntar oss att alla ska respektera andra kommenterare. Det är bra att ha meningsskiljaktigheter, men det finns ingen anledning att agera som en ryck.

Använd dina egna ord (kopiera Gå Ner I Vikt Snabbt och klistra inte från någon annanstans), var ärlig och låtsas inte vara någon (eller något) du är inte.

Vårt kommenterande avsnitt är självpolicy, så om du ser en kommentar som bryter mot våra grundregler, flagga den (musen längst till höger om kommentarens namn tills du ser flaggssymbolen och klicka på den), då ska vi granska Det.