skidsemester bilder smälta hjärtan

skidsemester bilder smälta hjärtan

Prins William var pelted med snöbollar av sin fru, Kate Middleton, på sin första semester som en familj Gå Ner I Vikt På En Vecka på fyra tidigare i veckan.

Hertigen och hertiginnan i Cambridge, tillsammans med barnen Prince George, 2 och prinsessan Charlotte, 10 månader, såg på att skryta i de franska alperna på bilder av pressförbundets Gå Ner I Vikt Snabbt Piller fotograf John Stillwell.

Semesternämnden markerade också en annan först: Det var första gången Prince George och Princess Charlotte någonsin spelat i snön, enligt en tweet från Kensington Palace.

Hertigen och hertiginna är båda ivriga skidåkare, och nyheterna om deras spirande förhållande Gå Ner I Vikt Snabbt Piller sprängde först över brittiska tabloiderna 2004, efter att de var avbildade på sluttningarna på den schweiziska semesterorten Klosters.

På den tiden publicerade Sun-tidningen bilderna med rubriken en tjej en historia. Buckingham Palace var enligt uppgift olycklig. fram till 2016, och paret återuppvisas på nytt i snön men den här tiden, på egen hand.