Skilsmässa advokat till stjärnorna lanserar webbplatsen till helt enkelt breakups

Skilsmässa advokat till stjärnorna lanserar webbplatsen till helt enkelt breakups

LOS ANGELES (AP) I åratal har Laura Wasser varit en av de bästa till skilsmässa advokater när Hollywood Power Par bryter upp.

Nu vill Wasser ta med några av de strategier hon utvecklat under sin karriär som representerar stjärnor som Angelina Jolie, Christina Aguilera och Johnny Depp för att hjälpa regelbundna par. Hennes nya webbplats, It’s Over Easy, syftar till att få par skilda från deras datorer eller tabletter, utan att behöva anställa en advokat eller någonsin gått i en domstolsbyggnad.

Webbplatsens formella lansering torsdag tillåter par i New York County och hela Kalifornien att hantera sina skilsmässor och barnomsorg arrangemang online. Wasser sa inspirationen kom från sina egna online shoppingvanor och hörsel från människor som vill hantera sina egna skilsmässor men hitta processen för förvirrande, dyr, skrämmande eller alla Gå Ner ett Kilo I Veckan dessa saker och mer.

‘Jag känner mig som där så många människor som i dag handlar online, datum online, bank online kanske har de faktiskt träffats online och nu är de’ gifta sig ‘, sa hon. ‘Varför inte ge dem möjlighet att göra det här online?’

Hon sa att webbplatsens mål är ‘att ändra skilsmässans ansikte’. Det kräver att båda parter använder webbplatsen för att slutföra sin dom, även om arbetet kan överföras till en advokat om det behövs.

Processen är baserad på kärnfrågor Wasser frågar kunder och tekniker som hon använder för att försöka hålla brytningar vänliga.

Wasser, 49, sa att hon uppmanar folk som genomgår en skilsmässa eller slut på ett långsiktigt förhållande för att försöka tänka på de ögonblick som de verkligen bryr sig om den andra personen, till exempel när de föreslog äktenskap eller barnets födelse. ‘Försök att komma tillbaka till dem och inse att det finns något bra som kom ut ur ditt förhållande. Fokusera på det och försöka hitta en väg framåt,’ sa hon. ‘Det är så mycket bättre för din emotionella hälsa att kunna göra det på så sätt.’

It’s Over Easy är en del serviceorienterad och del livsstilssida, med Wasser och andra som delar sina strategier för att hantera ekonomier under en uppbrott, samföräldrars barn och överlevande semestersammankomster.

Användare av webbplatsen fyller i finansiell information och detaljer om vilka dagar som är viktigast för att de ska få sina barn. I slutet av processen kommer båda sidorna att ha dokument som kan leda till juridiska skilsmässor och vårdnadsavtal.

Webbplatsen har tre nivåer, allt från $ 750 för en guidad gör det själv arkivera Gå Ner I Vikt På En Vecka till en premie, $ 2.500 tjänst som inkluderar arkivering av domstolsdokument, Gå Ner I Vikt Snabbt Piller 90 minuter medling rådgivning och dokument arkivering med domstolen.

Wassers tjänster, som jämförelse, börjar med en $ 25 000 behållare och $ 850 per timme.

Webbplatsen kan till och med fungera för några av sina kunder. ‘Jag tror att det förmodligen finns några som kan gå igenom den här processen. De skulle nog inte se mig mindre, betala mig mindre,’ skämtade hon.

Andra webbplatser erbjuder liknande tjänster, som Wevorce, som är ansluten till en annan juridisk resurs online, LegalZoom. Men de här tjänsterna är inte framme av en advokat som Wasser, som inte kommenterar sina kändisskunder men är bekant för läsare av TMZ och andra kändiswebbplatser.

Wasser blev en advokat för familjerätt efter att hon slutade lagstadiet och hennes äktenskap upphörde. Hon frågade sin far, skilsmässa advokat Dennis Wasser, för ett jobb. Hennes första uppgift var att hantera sin egen skilsmässa. Hon är fortfarande vänner med sin första man, sa hon.

‘Vi’ gör det inte för lätt, ‘sade Wasser.’ Skilsmässa är väldigt svårt, men det händer. Och jag tror knappt att någon kommer att se. våra annonser och gå ‘Åh, jag hade inte ens tänkt på det. Nu ska jag bli skild. ”.