Skippers nederlag Division III nr

Skippers nederlag Viktminskning Tabletter Division III nr

Spelare av spelet Maleah Haley, Mandeville

Haley hjälpte Skippers besegra sitt andra topprankade lag i så många dagar med ett par Gå Ner I Vikt Snabbt Piller mål i vad som kunde vara en vändpunkt i säsongen. Hennes två första halva mål gav separationen som gjorde det möjligt för laget att behålla kontrollen för hela matchen.

Det som kunde betraktas som bra nyheter för Skipper Nation och stor intresse för resten av District 4 I, avslutade Mandeville ett tre-matchande förluststreck med tillbaka till bakre segrar över topprankade lag i Division I och III.

Vandebilt katolska var den senaste att bli offer för en återuppbyggd Mandeville-grupp som har spelat som ett lag på ett uppdrag. Dominerande besittning för majoriteten av matchen, kunde Mandeville få kvalitetskott på mål som betalade omedelbar utdelning. Maleah Haley satte Mandeville på brädet tidigt med ett mål i 25: e minuten och tillsatte sedan en annan nästan åtta minuter senare.

Skipparna skulle ha tittat på en ledning på 3 0, men deras sista mål viftade bort. Det var en svår dag för Terriers, som inte lyckades skott på mål i andra halvlek.

Med en 3-1 seger över Division I topprankade West Monroe, stoppade Mandeville ett tre-matchande band som inkluderade Mount Carmel, Dominican och Acadiana. Alla deltog i Mandeville Holiday Invitational.

Division I Power Ratings 1. West Monroe; 2. Acadiana; 3. Kapten Shreve; 4. Montera Carmel; 5. Flygbolag; 6. St. Josephs akademi, 7. Mandeville, 8. Covington, 9. St. Scholastica, 10. St. Amant; 11. Svavel; 12. Thibodaux; 13. Lafayette; 14. Alexandria; 15. Barbe; 16 Denham Springs, 17. Northshore, 18. Byrd, 19. Zachary, 20. Dominikanska; 21. Dutchtown; 22. West Jefferson; 23. Baton Rouge; 24. Pineville; 25. Bourgeois; 26. East St. John; 27 Bonnabel; 28. East Ascension; 29. ​​New Iberia; 30. Comeaux; 31. John Ehret; 32. Slidell

Division III Power ratings 1. Vandebilt katolska; 2. St. Louis; 3. Vit; Viktminskning Tabletter 4. Nord DeSoto; 5. University Lab; 6. Teurlings katolska; 7. Cecilia; 8. St. Martinville; 9. Hannan; 10. Haynes Academy; 11. Parkview Baptist; 12. Franklin Parish; 13. DeRidder; 14. West Feliciana; 15. Cabrini; 16. Erath; 17. Opelousas; 18. Morgan City; 19. Heliga Savoir Menard; 20. Lusher; 21. Lutcher; 22. St. Michael Ärkeängeln; 23. Leesville; 24. Ursulin; 25. David Thibodaux; 26. Pearl River; 27. Internationella HS i New Orleans; 28. Brusly; 29. Bevilja; 30. Bossier; 31. Buckeye; 32. Woodlawn Shreveport

Maleah Haley (Mandeville) ‘Det var enormt för vårt självförtroende, och vi behövde verkligen det med många distriktsspel som kom upp. Vi behövde en stor seger som de två sista matcherna. Jag tror att vi anslöt oss bättre bättre i matchen och hade mer Kvalitetsmöjligheter på mål, mer än sista matchen. ‘

Sean Esker, tränare (Mandeville) ‘Det som verkligen hjälpt oss idag var att sätta dem under press tidigt och att kunna nå det tidiga målet. Det gav oss lite förtroende mot ett riktigt bra lag och vi höll upp det. 70 minuter för oss. ‘