skolan New Orleans Thanksgiving måltid

skolan Viktminskning Tabletter New Orleans Thanksgiving måltid

Jag undrade vad som värmer hjärtan hos andra nya orleanser, så jag frågade var NOLA äter Facebook-gruppen: Är några gamla New Orleans-rätter som du alltid har på ditt Thanksgiving-bord? Läs alla deras svar här.

Sedan gick jag igenom vårt arkiv med tusentals recept och hittade många som jag kunde. Eller gå med på Facebook-gruppen, där samtalet fortsätter.

(Se mer vintage New Orleans Thanksgiving bilder här.)

Kocken Warren Leruth, som drivit den berömda LeRuths restaurangen i Gretna, skapade denna maträtt, en variation på den klassiska systersoppa. Denna version kom från Del Lancaster i New Orleans år 2012. Se Judy Walker Gå Ner I Vikt På En Vecka visar dig hur man gör det.

McKenzie Oyster Patties recept

Det här receptet är från en McKenzie-flier Gå Ner I Vikt Snabbt och finns även i ‘Cooking Up a Storm’ -kokboken. Judy Walker sa att det var ett av de första recepten som skickades in av en läsare för The Times Picayune receptreparationsprojekt som startade 2005 efter orkanen Katrina.