Skolestyrelsen avgår

Skolestyrelsen avgår

The Wetaskiwin Regional Public Schools styrelsen söker Gå Ner I Vikt Snabbt Piller någon att representera eleverna och familjerna vid Pipestone, Falun, Pigeon Lake Regional och Lakedell Schools efter avdelning 3 förvaltare Stephanie Wilson tenderade sin avgång.

Citerande personliga skäl till hennes beslut att gå ner gav Wilson ett brev till styrelsen Gå Ner I Vikt Snabbt Piller genom superintendent Terry Pearson vid mötet 28 november.

Trots att skolloven anger att ett val måste hållas om det finns en ledig tjänst i en styrelse om sex eller flera förvaltare, behöver en val inte behållas om det bara finns en ledig befattning i styrelsen under tvåårsperioden omedelbart efter ett val.

Vid mötet den 11 december beslutade förvaltarna att ett val skulle hållas för att ge någon annan möjlighet att fylla den lediga platsen.

Återvändande tjänsteman Sherri Senger sa, vill ge människor i det samhället ett tillfälle för representation. blev hyllade i kommunalvalet i oktober efter att förvaltaren Jennifer Day valde att inte springa igen.

Dag valdes i ett vid val i november 2015 då Gå Ner I Vikt På En Vecka styrelsemannen Deanna Specht avgick.

På grund av den kommande semesterperioden och kraven för valreklam, vann nomineringsblanketter tillgängliga fram till början av januari. Om mer än en person är nominerad en genom val kommer att hållas 26 februari, sade Senger.